Συναυλία Εκκλησιαστικής μουσικής στην Καθολική Εκκλησία Βαθέος Σάμου

Κατανυκτικές στιγμές είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι συμμετέχοντες στην συναυλία εκκλησιαστικής μουσικής που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (05/04) στην Καθολική εκκλησία Βαθέος Σάμου.

Εν όψει των άγιων ημερών εορτασμού του Θείου Πάθους, οι Σύλλογοι “Μουσικής & Πολιτιστικής Δημιουργίας Ηδύλη” και “Φιλαρμονική Βαθύλλος – Αντώνης Γεροχριστοδούλου”, πραγματοποίησαν Συναυλία Θρησκευτικής Μουσικής με έργα Μπαχ, Μότσαρτ, Μπρούκνερ, Μπετόβεν, Ιερώνυμου Τραγουδιστή Κύπρου, Πασχαλινά Εγκώμια κ.α. Ερμήνευσε η Μικτή Χορωδία “Ηδύλη” (μουσική διδασκαλία Γιώργος Κουμαραδιός) και το Σύνολο Μουσικής Δωματίου “Βαθύλλος” (μουσική διδασκαλία Αντώνης Γεροχριστοδούλου).

Η συναυλία ήταν ιδιαίτερα επιτυχής καθώς η καθολική εκκλησία ήταν κατάμεστη από κόσμο. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον μαέστρο και στην χορωδία του αλλά και στον σε ακούραστο και διδάσκαλο κ. Αντώνη Γεροχριστοδούλου αλλά και σε όσους εργάστηκαν για να είναι επιτυχής η εκδήλωση.

Αν κάποιος δεν μπόρεσε σίγουρα έχασε…. Αλλά του δίνετε η ευκαιρία να έρθει την Παρασκευή 7 Απριλίου 2017 την ίδια ώρα δηλαδή στις 8 το βράδυ και να γίνει κοινωνός, μέσω της μουσικής, του κατανυκτικού πνεύματος της Μεγάλης Εβδομάδας ή το Σάββατο 8 Απριλίου στην αίθουσα του Δήμου στο Καρλόβασι πάλι στις 8 το βράδυ.

Αντίστοιχη συναυλία είχε ξαναδοθεί πάλι στην καθολική εκκλησία το Πάσχα του 2013 όπου μετά από την απαίτηση του κόσμου πραγματοποιήθηκε επανάληψη τής.

Θερμά συγχαρητήρια στους οργανωτές και στους συντελεστές της αποψινής καταπληκτικής βραδιάς

Μάριος Φώσκολος

Υποδιάκονος Καθολικής ενορίας Σάμου

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ…

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Γεράσιμος Χουλιάρας: Οι κάτοικοι της Σάμου να αποφεύγουν τα παλιά και καταπονημένα κτήρια

Γεράσιμος Χουλιάρας: Οι κάτοικοι της Σάμου να αποφεύγουν τα παλιά και καταπονημένα κτήρια

Συμπληρώνεται σχεδόν ένας μήνας από τον ισχυρό σεισμό βόρεια της Σάμου. Η ανάλυση των σεισμολογικών δεδομένων του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, παρουσιάζουν μια

Περισσότερα »