Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

Οι αλλοδαποί αφού μετεπιβιβάστηκαν σε έτερο περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο λιμάνι Μαλαγαρίου, όπου παραδόθηκαν σε στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σάμου, για να μεταφερθούν σε Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σάμου.

Επίσης, τις πρωινές ώρες της Τρίτης (07/05), αλιευτικό σκάφος εντόπισε και περισυνέλλεξε έναν (01) αλλοδαπό, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

Ο αλλοδαπός αφού μετεπιβιβάστηκε σε ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., μεταφέρθηκε με ασφάλεια στο λιμάνι Μαλαγαρίου, όπου παραδόθηκε σε στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σάμου, για να μεταφερθεί σε Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή. Επιπρόσθετα, από στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. εντοπίστηκαν στη χερσαία περιοχή “ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ” ακόμα οκτώ (08) αλλοδαποί, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή της Σάμου. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σάμου.

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ