Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του Λεωνίδα Χατζημιχάλη

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Σύλληψη υπόπτου για τη δολοφονία του Λεωνίδα Χατζημιχάλη

Ανακοινώθηκε η απόφαση (βούλευμα), για την υπόθεση του φερόμενου ως δράστη της δολοφονίας του Λεωνίδα Χατζημιχάλη από το Παλαιόκαστρο, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών που συνεδρίασε την Τρίτη (07/05) τάχθηκε υπέρ της γνώμης της Ανακρίτριας και επιβάλει στον φερόμενο ως δράστη Γ.Β. τα παρακάτω:

Α. Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Β. Δύο φορές το μήνα δήλωση παρουσίας του στο Αστυνομικό Τμήμα Σάμου.

Γ. Καταβολή χρηματικής εγγύησης 5.000 ευρώ.

Αναμένεται ο ορισμός της ημερομηνίας όπου θα εκδικασθεί η παραπάνω υπόθεση.

Η υπόθεση να υπενθυμίσουμε ότι απασχολεί την κοινή γνώμη της Σάμου, εδώ και δύο χρόνια περίπου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ  ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

Ομόφωνα το Δικαστικό Συμβούλιο Σάμου αποφάσισε να μείνει ελεύθερος ο Γ.Β., ο οποίος κατηγορήθηκε από την ασφάλεια Σάμου, ότι δήθεν ήταν ο δράστης της ανθρωποκτονίας εις βάρος του αειμνήστου Λ.Χ.

Το δικηγορικό μας γραφείο, όπως είναι γνωστό, έχει αναλάβει την υπεράσπιση του κ. κατηγορουμένου και εκείνο που προκαλεί αλγεινή εντύπωση στην υπόθεση αυτή είναι ότι η ασφάλειαΣάμου παραπλάνησε την κ. Εισαγγελέα Σάμου και παραμονές της Ανάστασης, ο συγκεκριμένος ανυποψίαστος πολίτης, επίλεκτο μέλος της κοινωνίας της Σάμου, συνελήφθη με ένταλμα συλλήψεως, λες και ήταν ύποπτος φυγής, ενώ όλη του τη ζωή δεν έχει φύγει από τη Σάμο, ούτε για ένα τουριστικό ταξίδι και οι αστυνομικοί της ασφάλειας Σάμου των συνέλαβαν μπροστά στα έκπληκτα μάτια της συζύγου του και του 8χρονου γιου του, σαν το μεγαλύτερο εγκληματία, κατεξευτελίζοντάς τον και στιγματίζοντάς τον για όλη του τη ζωή.

Η απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου αποτελεί και μία μεγάλη επιβράβευση της κ. Τακτικής Ανακρίτριας Σάμου, η οποία από την πρώτη στιγμή, εξετάζοντας προσωπικά τον κ. κατηγορούμενο και μελετώντας τη δικογραφία, αποφάσισε να διαφωνήσει με την κ. Εισαγγελέα και να αφήσει ελεύθερο σε κατ’ οίκον περιορισμό, τον αθώο και ανυποψίαστο αυτόν πολίτη.

Αθήνα, 8.5.2024

Με εκτίμηση και σεβασμό,

Αλέξιος Χ. Κούγιας

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ