Προεκλογικές δραστηριότητες της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Ανατολικής Σάμου

Με συγκέντρωση στον Παγώνδα και περιοδείες στη πόλη της Σάμου και σε χωριά της Ανατολικής Σάμου συνεχίστηκε η προεκλογική δραστηριότητα της Λαϊκής Συσπείρωσης, το Σαββατοκύριακο 18&19 Μάη.

Στον Παγώνδα μίλησε το Σάββατο το βράδυ ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Τζίχας ο οποίος σχετικά με τη σημασία της εκλογικής μάχης τόνισε: «Η πείρα μας όλα τα προηγούμενα χρόνια δείχνει ότι, ψάχνοντας τις πιο «ανώδυνες» διαφορές, κατέληγε ο λαός στο πιο επώδυνο σενάριο. Καιρός ν’ αφήσουμε πίσω τη λογική του «μικρότερου κακού», που κάθε φορά οδηγεί στο μεγαλύτερο.

Καιρός να τους αχρηστεύσουμε τις παγίδες και τα ψεύτικα διλήμματα!

Οι εκλογικές μάχες, που έχουμε μπροστά μας, αποτελούν η μία συνέχεια της άλλης.

Απέναντί μας έχουμε την ΕΕ που σχεδιάζει την αντιλαϊκή πολιτική, τις κυβερνήσεις που την εφαρμόζουν σε κάθε χώρα, τους δήμους και τις Περιφέρειες που την εξειδικεύουν σε τοπικό επίπεδο.

Το πραγματικό δίλημμα για τον λαό σε όλες τις κάλπες είναι ένα:

Θα συνεχίσουμε στον ίδιο γνώριμο δρόμο, που μας έφτασε έως εδώ, ή θα δυναμώσουμε τη ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, κόντρα στον πραγματικό αντίπαλο, την ΕΕ, το κεφάλαιο και τα στηρίγματά τους; Είτε αυτά βρίσκονται σε κυβερνήσεις, είτε στις δημοτικές και περιφερειακές διοικήσεις.

00LasPagondas

Με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές και της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις δημοτικές και Κοινοτικές εκλογές, κάνουμε ένα αποφασιστικό βήμα μπροστά».

Στη συγκέντρωση χαιρέτησε η Αγγελική Βαλεοντή-Δεμερτζή υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος, η οποία αναφέρθηκε ιδιαίτερα στα προβλήματα της περιοχής και στην ανάγκη να δυναμώσει η Λαϊκή Συσπείρωση για να δυναμώσει η διεκδίκηση για τη λύση τους.

Στο ξεκίνημα της συγκέντρωσης ο Νίκος Κονταξής γραμματέας της οργάνωσης του ΚΚΕ και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, παρουσίασε το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης για τη Κοινότητα Παγώνδα και απηύθυνε πρόσκληση για μαζική συμμετοχή στη κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στο Βαθύ τη Δευτέρα 20 Μάη, με ομιλητή τον Θανάση Παφίλη βουλευτή και μέλος της Κ.Ε του ΚΚΕ.

00LasPagondas02

Την Κυριακή το βράδυ ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Τζίχας , ο υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος Μανώλης Νεοφώτιστος, η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ρίτα Καρβούνη και ο υποψήφιος κοινοτικός σύμβουλος Άνω Βαθέος Παύλος Παπανικολάου, παρακολούθησαν την εξαιρετική μουσικοχορευτική παράσταση «Αφιέρωμα στους Σάμιους καλλιτέχνες», που διοργάνωσε και παρουσίασε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άνω Βαθέος «Καπετάν Λαχανάς» με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 30 χρόνων του πλούσιου και δημιουργικού έργου του.

dreams3

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Γεράσιμος Χουλιάρας: Οι κάτοικοι της Σάμου να αποφεύγουν τα παλιά και καταπονημένα κτήρια

Γεράσιμος Χουλιάρας: Οι κάτοικοι της Σάμου να αποφεύγουν τα παλιά και καταπονημένα κτήρια

Συμπληρώνεται σχεδόν ένας μήνας από τον ισχυρό σεισμό βόρεια της Σάμου. Η ανάλυση των σεισμολογικών δεδομένων του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, παρουσιάζουν μια

Περισσότερα »