Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

Η Μπαρτσελόνα είναι ένας από τους πιο διάσημους και επιτυχημένους ποδοσφαιρικούς συλλόγους στον κόσμο, και έχει φιλοξενήσει μερικούς από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών. Εδώ είναι η λίστα με τους τρεις καλύτερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία της Μπαρτσελόνα:

ΓΙΟΧΑΝ ΚΡΟΪΦ

Ο Γιόχαν Κρόιφ, ένας από τους πιο θρυλικούς ποδοσφαιριστές στην ιστορία του αθλήματος, και φυστικά στην ιστορία της Μπαρτσελόνα. Γεννημένος στις 25 Απριλίου 1947 στην Ολλανδία, ο Κρόιφ έπαιξε για τη Μπαρτσελόνα από το 1973 έως το 1978.

O Κρόιφ ήταν γνωστός για την εξαιρετική τεχνική του, την ευφυΐα του στον αγωνιστικό χώρο και την ικανότητά του να επηρεάζει το παιχνίδι. Παίζοντας ως μέσος, αναδείχθηκε ως ένας από τους πρώτους “σύγχρονους” μέσους, που συνδύασε το ποδόσφαιρο ψυχής με την τακτική νοοτροπία.

Δείτε εδώ: Οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες με προσφορές* στην Ελλάδα

Το 1974, η Μπαρτσελόνα απέκτησε τον Κρόιφ και άρχισε να προωθεί μια φιλοσοφία ποδοσφαίρου που γνωστή ως “τικι-τάκα.” Με τον Κρόιφ στο τιμόνι ως παίκτη και αργότερα ως προπονητή, η Μπαρτσελόνα έγινε γνωστή για την κυριαρχία της στη μπάλα και την επίτευξη επιτυχιών.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του, η Μπαρτσελόνα κέρδισε την La Liga, το Copa del Rey, και το αγωνιστικό Σούπερ Καπ της Ισπανίας. Η ποδοσφαιρική φιλοσοφία που επέβαλε ο Κρόιφ στην Μπαρτσελόνα συνέβαλε στη διαμόρφωση της ταυτότητας της ομάδας και αποτελεί ακόμη μια βασική αρχή για τον σύλλογο. Ο Γιόχαν Κρόιφ παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην ιστορία της Μπαρτσελόνα και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Ο Λιονέλ Μέσι είναι πιθανότατα ο πιο διάσημος ποδοσφαιριστής που φόρεσε ποτέ τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Γεννημένος στην Αργεντινή, ο Μέσι έκανε το ντεμπούτο του με την ομάδα το 2004 και από τότε κυριαρχεί στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Έχει κερδίσει πληθώρα τίτλων, συμπεριλαμβανομένων των UEFA Champions League και των La Liga, και έχει κατακτήσει πολλά βραβεία FIFA Ballon d’Or ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο.

Γεννημένος στην Αργεντινή το 1987, ο Μέσι έγινε μέρος της Μπαρτσελόνα από πολύ μικρή ηλικία και κατέκτησε το ποδοσφαιρικό κόσμο με τη μοναδική του ταλέντο.Ο Μέσι έγινε ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών για τη Μπαρτσελόνα και έχει κατακτήσει αμέτρητους τίτλους, συμπεριλαμβανομένων των La Liga, Copa del Rey, και UEFA Champions League. Έχει κερδίσει αρκετές φορές το Ballon d’Or ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Εντός Ισπανίας κατέκτησε:

  • 10  Πρωταθλήματα Ισπανίας: 2004–05, 2005–06, 2008–09, 2009–10, 2010–11, 2012–13, 2014–15, 2015–16, 2017–18 & 2018–19
  • 7  Κύπελλα Ισπανίας: 2008–09, 2011–12, 2014–15, 2015–16, 2016–17, 2017–18, 2020–21
  • 8  Σούπερ Καπ Ισπανίας: 2005, 2006, 2009, 2010, 2011, 2013, 2016, 2018

Ο Μέσι είναι γνωστός για την εξαιρετική τεχνική του, την ταχύτητα, τον έλεγχο της μπάλας και την απίστευτη ικανότητά του να σκοράρει από οποιαδήποτε θέση στο γήπεδο. Η Μπαρτσελόνα βασιζόταν στον Μέσι για να καθορίσει το αποτέλεσμα των αγώνων και να δημιουργήσει μαγικές στιγμές.

Ο Λιονέλ Μέσι αφήνει πίσω του μια ανεκτίμητη κληρονομιά στη Μπαρτσελόνα και στον παγκόσμιο ποδοσφαιρικό χώρο. Η προσφορά του στην ομάδα θα μείνει αξέχαστη, καθιστώντας τον έναν από τους πιο λατρευτούς ποδοσφαιριστές που ποτέ φόρεσαν τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Δείτε εδώ: Οι 5 κορυφαίοι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι στην Ευρώπη

ΧΑΒΙΕΡ ΙΝΙΕΣΤΑ

Ο Χαβιέρ Ινιέστα ήταν ένας από τους πιο εξαιρετικούς μέσους που πέρασαν από τη Μπαρτσελόνα. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του στην ομάδα (2002-2018), κέρδισε πληθώρα τίτλων, συμπεριλαμβανομένων της UEFA Champions League και της La Liga. Ήταν γνωστός για την εκπληκτική τεχνική του και την ικανότητά του να δημιουργεί ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του.

Γεννημένος στην Ισπανία το 1984 γνωστός και ως “Don Andrés,”, ο Ινιέστα ήταν γνωστός για την ασύγκριτη τεχνική του και την εκπληκτική του ικανότητα να κυβερνά το παιχνίδι.

Ο Ινιέστα έπαιξε για τη Μπαρτσελόνα από το 2002 έως το 2018, και κατά τη διάρκεια της θητείας του κέρδισε αμέτρητους τίτλους, συμπεριλαμβανομένων των La Liga, Copa del Rey, και UEFA Champions League. Ήταν βασικό μέλος της “Χρυσής Γενιάς” της Ισπανίας, κερδίζοντας το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2010 και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2008 και το 2012.

Ο Ινιέστα είχε μια μοναδική ικανότητα να κρατά την κατοχή της μπάλας, να περνά αντιπάλους με την ανθρώπινη του ταχύτητα και να παράγει αποφασιστικές πάσες. Ήταν ένας πραγματικός αρχηγός στον αγωνιστικό χώρο και πάντοτε ήταν πρόθυμος να αναλάβει ευθύνες.

Αν και αποσύρθηκε από τον επαγγελματικό ποδόσφαιρο, η κληρονομιά του ως ένας από τους καλύτερους μέσους που πέρασαν από τη Μπαρτσελόνα παραμένει ανεξίτηλη. Η προσφορά του στην ομάδα συνεχίζεται αυτή τη φορά από το πάγκο των Μπλαουγκράνα

Ενημερωθείτε εδώ: Τα μελετημένα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

Εκτός των 3 αξίζει να αναφέρουμε ενδεικτικά 3 ακόμα σημαντικούς παίκτες στην ιστορία της Μπάρτσα:

ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα, ο θρυλικός Αργεντινός ποδοσφαιριστής, έπαιξε για τη Μπαρτσελόνα το 1982-1984. Αν και η παρουσία του στην ομάδα ήταν σύντομη, αφήνοντας όμως μια ανεξίτηλη εντύπωση. Ήταν γνωστός για την μαγική τεχνική του και την ικανότητά του να αποφεύγει τους αντιπάλους με ευκολία.

ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ

Ο Ρόναλντινιο, ο βραζιλιάνος μάγος, παίξε για τη Μπαρτσελόνα το 2003-2008. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του, κέρδισε το Ballon d’Or και βοήθησε την ομάδα να κατακτήσει πολλούς τίτλους, συμπεριλαμβανομένων της UEFA Champions League και της La Liga. Ήταν γνωστός για τις φοβερές ντρίμπλες και τη δημιουργικότητά του.

ΚΑΡΛΕΣ ΠΟΥΓΙΟΛ

Ο Καρλές Πούγκολ ήταν ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς που φόρεσαν τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Παίζοντας για πολλά χρόνια στην ομάδα (1999-2014), κατέκτησε πληθώρα τίτλων, συμπεριλαμβανομένων της UEFA Champions League και της La Liga. Ήταν γνωστός για την αυταπάρνησή του στο γήπεδο και την ασυμβίβαστη προσήλωσή του στην ομάδα.

Αυτοί οι 6 (3+3) ποδοσφαιριστές αντιπροσωπεύουν μόνο ένα μέρος της πλούσιας ιστορίας της Μπαρτσελόνα. Η ομάδα έχει φιλοξενήσει πολλούς άλλους θρύλους και έχει κατακτήσει αμέτρητους τίτλους και διακρίσεις στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Είναι αδύνατο να αγνοήσεις την επίδραση και την αφοσίωση των παικτών αυτών στον σύλλογο και τον τρόπο που άφησαν το στίγμα τους στην ιστορία της Μπαρτσελόνα.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ