Όλα όσα έγιναν στον 10ο Φιλίππειο Δρόμο. Πρώτος ο Σαμιώτης Διαμαντής Γεωργαλάς

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

Όλα όσα έγιναν στον 10ο Φιλίππειο Δρόμο. Πρώτος ο Σαμιώτης Διαμαντής Γεωργαλάς

Την κορδέλα έκοψε ο Διαμαντής Γεωργαλάς από τη Σάμο. Με λιακάδα ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου 2023 ο 10ος Φιλίππειος Δρόμος Βεργίνα – Αλιάκμονας – Βέροια συνολικού μήκους 14,5 χιλιομέτρων.

Περίπου 650 δρομείς από όλη την Ελλάδα, πήραν εκκίνηση από την Βεργίνα στις 10:30 και σε περίπου 45 λεπτά αργότερα, οι πρώτοι αθλητές έκαναν την εμφάνισή τους στην πόλη της Βέροιας.

Τη γραμμή του τερματισμού πέρασαν δρομείς όλων των ηλικιών, ενώ αρκετοί ήταν οι γονείς που λίγα μέτρα πριν τον τερματισμό πήραν από το χέρι ή στην αγκαλιά τα παιδιά τους προκειμένου περάσουν την αψίδα τερματισμού μαζί, χαρίζοντάς μας υπέροχες εικόνες.

Όλα όσα έγιναν στον 10ο Φιλίππειο Δρόμο. Πρώτος ο Σαμιώτης Διαμαντής Γεωργαλάς

Με τον Φιλίππειο να πραγματοποιείται λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγγεννα, αρκετοί είναι αυτοί που επιλέγουν κάθε χρόνο να τρέξουν με κάποιο χριστουγεννιάτικο αξεσουάρ, ακόμα και με στολή Άι Βασίλη, δίνοντας στην όλη διοργάνωση μια επιπλέον νότα γιορτής

Κάποιοι πάλι επιλέγουν να περάσουν και μηνύματα με την συμμετοχή τους, όπως ο δρομέας που τερμάτισε κρατώντας την σημαία της Παλαιστίνης.

Φέτος, υπήρξαν και 4 συμμετοχές σε αμαξίδιο, μια εκ των οποίων η συμμετοχή του Γιάννη Αβραμίδη που τερμάτισε πρώτος με τον συνοδό του.

Όλα όσα έγιναν στον 10ο Φιλίππειο Δρόμο. Πρώτος ο Σαμιώτης Διαμαντής Γεωργαλάς

Η διοργάνωση ολοκληρώθηκε με τις απονομές και την… παραδοσιακή φωτογραφία των εθελοντών, που σε συνεργασία με την Τροχαία που αποστείρωσε όλη την διαδρομή, συνέβαλαν στην ομαλή διαξαγωγή του αγώνα.

Όσοι εθελοντές μάλιστα βρισκόταν κατά μήκος της διαδρομής, φρόντισαν να εμψυχώσουν και να χειροκροτούν όλους τους δρομείς, να συνεχίσουν μέχρι τον τερματισμό.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τον Φιλίππειο Δρόμο ΕΔΩ

Πηγή: Veriotis.gr

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ