Χρ. Στεφανάδης: Το ΔΣ του Νοσοκομείου Σάμου αποφάσισε να ζητήσει την προμήθεια Μαγνητικού Τομογράφου

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

Υποψήφιοι βουλευτές Ν.Δ. Νομού Σάμου – Χριστόδουλος Στεφανάδης, Μιχάλης Αγγελόπουλος & Βάσω Ευστρατίου

Με ανάρτησή του στο Facebook o Βουλευτής Σάμου κ. Χριστόδουλος, ανακοίνωσε την απόφαση του ΔΣ του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου να ζητήσει την προμήθεια και εγκατάσταση Μαγνητικού Τομογράφου. Μια διαδικασία όμως που όπως όλοι γνωρίζουμε είναι ιδιαίτερα χρονοβόρα.

Όμως ο Βουλευτής Σάμου αφήνει αιχμές ειδικά για τους ελεύθερους επαγγελματίες της κατηγορίας (υγεία). Όπως αναφέρει ο ίδιος: «Ειδικά οι ελεύθεροι επαγγελματίες αυτής της κατηγορίας, ας φροντίσουν να είναι, όσοι δεν είναι, πρώτα νομοταγείς στις δραστηριότητες τους…Φιλική συμβουλή..). Αναλυτικά:

«Το ΔΣ του ΓΝ Σάμου, ομόφωνα αποφάσισε να ζητήσει την προμήθεια και εγκατάσταση Μαγνητικού Τομογράφου. Η διαδικασία θα προχωρήσει με κατά το δυνατόν ταχύτατους ρυθμούς.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου και η εξαιρετικά αποτελεσματική Διοικήτρια, κάνουν τα μέγιστα για την όσο το δυνατόν καλύτερη λειτουργία του.

Και μια παρατήρηση- σύσταση και για εκείνους που “πυροβολώντας” το Νοσοκομείο και το σύστημα Υγείας του Νησιού μας, προσπαθούν να αναδειχθούν ή να αποκομίσουν πολιτικά

“οφέλη”, πατώντας” στο συναίσθημα και τα υπαρκτά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας:

Η Υγεία δεν έχει πολιτικό “χρώμα”. (Ειδικά οι ελεύθεροι επαγγελματίες αυτής της κατηγορίας, ας φροντίσουν να είναι, όσοι δεν είναι, πρώτα νομοταγείς στις δραστηριότητες τους…Φιλική συμβουλή..)

Την απόφαση του ΔΣ του Γενικού Νοσοκομείου μπορείτε να την διαβάσετε ΕΔΩ… Ρ78146907Ξ-ΕΦ4

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ