Χρήστος Χατζηχριστοδούλου: «Δεν μπορούμε πλέον να μένουμε απαθείς και να δίνουμε το τιμόνι του Δήμου μας σε άτομα χωρίς όραμα»

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

Χρήστος Χατζηχριστοδούλου: «Δεν μπορούμε πλέον να μένουμε απαθείς και να δίνουμε το τιμόνι του Δήμου μας σε άτομα χωρίς όραμα»

Στο αμφιθέατρο της ΠΕ Σάμου πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική ομιλία του Υποψήφιου Δημάρχου Ανατολικής Σάμου με το Δημοτικό Συνδυασμό «Ανατροπή» κ. Χρήστου Χατζηχριστοδούλου, παρουσία αρκετών φίλων του συνδυασμού.

Ο κ. Χατζηχριστοδούλου, αφού παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματός του, στη συνέχεια κάλεσε δίπλα του τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

Μερικά σημεία της ομιλίας του κ. Χρήστου Χατζηχριστοδούλου όπως παρακάτω:

«Έχουμε ξεχωρίσει επιτροπές και έτσι έχουμε φτιάξει ένα πρόγραμμα ετών, μελετώντας όλα τα ζητήματα, ό,τι έρχεται στο Δ.Σ. (Δημοτικό Συμβούλιο), όλα αυτά που βλέπουμε έξω στην κοινωνία. Είναι ένα πρόγραμμα όχι μόνο εμπειρίας, αλλά τεχνογνωσίας και ήδη αυτό το πρόγραμμα το δίνουμε στη δημοσιότητα, εδώ και ένα μήνα. Θα προσπαθήσω να αναλύσω όλες αυτές τις θεματικές ενότητες, που έχω ασχοληθεί και προτείνουμε.

Βρισκόμαστε στην υδρίλη Σάμο και δυστυχώς είναι απαράδεκτο να υπάρχει ανεπάρκεια στην παροχή νερού ή αμφίβολης ποιότητας νερό το οποίο πίνουμε. Έλλειψη πολλών έργων, δικτύων, δεξαμενών, μη συντήρηση…

Εμείς προτείνουμε να αξιοποιήσουμε όλες τις πηγές, που υπάρχουν στο νησί μας. Ήταν μια χρονιά λειψυδρίας, ακόμα και σήμερα, υπάρχουν νερά που τρέχουν και χάνονται σε ένα ρέμα. Να γίνει έρευνα του υδροφόρου ορίζοντα και να φτιαχτούν νέες γεωτρήσεις, καθαρισμός των δεξαμενών, αποχλωρίωση αυτών, αντικατάσταση όλων των παλιών προβληματικών δικτύων, που χάνετε πολύ νερό. Επίσης, η περιοδική ανάλυση που πρέπει να γίνει σύμφωνα με τη νομοθεσία οι αναλύσεις νερού, να βγαίνουν στη δημοσιότητα, να γνωρίζουν οι πάντες, κάθε κοινότητα ώστε να ξέρουμε τι νερό πίνουμε. Τέλος, σε μικρές κοινότητες και ευάλωτες ομάδες, πρέπει να υπάρχει ευνοϊκή τιμολόγηση, γιατί πρέπει να στηρίξουμε όλους τους ανθρώπους που το χρειάζονται ή τις μικρές κοινότητες που έχουν λίγους κατοίκους».

Χρήστος Χατζηχριστοδούλου: «Δεν μπορούμε πλέον να μένουμε απαθείς και να δίνουμε το τιμόνι του Δήμου μας σε άτομα χωρίς όραμα»

Ο κ. Χατζηχριστοδούλου, αναφέρθηκε και στις συνεχείς επισκέψεις της δημοτικής  παράταξης «ΑΝΑΤΡΟΠΗ», όπου καθ’ όλη τη διάρκεια τους έτους επισκεπτόταν τις κοινότητες.

«Με όλα αυτά, που έχουμε συλλέξει όλα τα χρόνια, έχουμε ένα πλήρες πρόγραμμα, για την κάθε κοινότητα, τα 5 βασικά πράγματα που πρέπει να γίνουν». Όπως πρόσθεσε ο κ. Χατζηχριστοδούλου, υπάρχει πρόγραμμα για τις 20 κοινότητες. «Το πρόβλημα είναι της ερήμωσης των μικρών κοινοτήτων, αν δεν αλλάξει κάτι θα ερημώσουν οι κοινότητες και είναι κάτι που δεν το θέλουμε και δεν θα γίνει». Βοήθεια στις κοινότητες, με μείωση οικονομικών επιβαρύνσεων στις επιχειρήσεις, επιχορηγήσεις σε νέες επιχειρήσεις και πως μπορεί να βοηθήσει ο δήμος μέχρι να σταθούν στα πόδια τους.

O κ. Χατζηχριστοδούλου τόνισε ότι θέλουν να προχωρήσουν ανεξάρτητοι, ως τοπική οντότητα, ως τοπική αυτοδιοίκηση για όλους.

«Εμείς, δεν θα συμπαραταχθούμε με κανένα πολιτικό συμφέρον, δεν θα συμπαραταχθούμε με ανθρώπους που μπορεί στο μέλλον να καταστρέψουν το νησί μας. Οι γνωστοί που συμπαρατάχθηκαν, όλοι ξέρουμε ποιοι είναι, είδαμε πως μέχρι και σήμερα είναι στο χείλος του γκρεμού να καταστραφούν. Εκεί, που η Σάμος ήταν ενωμένη για το προσφυγικό-μεταναστευτικό, εκεί που η Σάμος ήταν ενωμένη σε πορείες, σε διαδηλώσεις, που ήμασταν ενωμένοι σε ένα μπλόκο στου ΖΕΡΒΟΥ, φτάσαμε να καταστραφούν αυτά, να μην καταφέρουμε με κάποιους που συμπαρατάχθηκαν να μειώσουμε λίγο τις επιπτώσεις, από αυτό που ζούμε και σήμερα έχουμε εγκλωβισμένα 4.500 άτομα, με πάρα πολλά προβλήματα που βγαίνουν στη δημοσιότητα και θα γίνει ρεζίλι το νησί μας. Εγκλωβισμένοι άνθρωποι, που δεν θέλουν να είναι εδώ και ούτε πρέπει να είναι εδώ, πρέπει γρήγορα να πηγαίνουν στο τόπο που θέλουν και όχι να εγκλωβίζονται στο νησί μας».

Ο κ. Χατζηχριστοδούλου πρόσθεσε ότι η ομάδα του έχει πρόγραμμα, οργάνωση, όραμα και είναι έτοιμοι να αναλάβουν από τη Δευτέρα, ώστε να δει ο κόσμος ένα δήμο με νέα πνοή, δίπλα στους δημότες και πολίτες, λύνοντας χρόνια προβλήματα.

«Άλλη μια δημοτική θητεία φτάνει στο τέλος της και αυτό που αντικρίζουμε καθημερινά, είναι εικόνες στασιμότητας και αδιαφορίας, λόγω έλλειψης σταθερού προγράμματος ανάπτυξης που θα δώσει λύση στα συσσωρευμένα προβλήματα του τόπου μας. Πάλι μιλάμε για χαμένα χρόνια και λιγοστά βήματα που έγιναν προς την πρόοδο.

Δεν μπορούμε πλέον να μένουμε απαθείς και να δίνουμε το τιμόνι του Δήμου μας σε άτομα χωρίς όραμα, με γνώμονα την κομματική τοποθέτηση ή κάποια άλλα προσωπικά συμφέροντα, που μας οδηγούν χωρίς πυξίδα σε μία πορεία που καταλήγει σε ένα αβέβαιο μέλλον.

Χρήστος Χατζηχριστοδούλου: «Δεν μπορούμε πλέον να μένουμε απαθείς και να δίνουμε το τιμόνι του Δήμου μας σε άτομα χωρίς όραμα»

Το πρόγραμμά μας, συγκροτήθηκε μετά από βαθιά μελέτη και με την εμπειρία που αποκτήσαμε σε όλους τους τομείς. Το πρόγραμμά μας υπόσχεται με ειλικρίνεια ένα πλήρες, δημιουργικό και αναπτυξιακό αποτέλεσμα.

Δημιουργούμε ένα καλύτερο αύριο που θα το μοιραζόμαστε όλοι μας. Θέτουμε τις βάσεις ανάπτυξης και δίνουμε κίνητρο στους νέους να υλοποιήσουν τα όνειρά τους στον τόπο τους».

Πρόγραμμα επισκέψεων της δημοτικής παράταξης “Ανατροπή”

Η “Ανατροπή” συνεχίζει τις επισκέψεις της σε όλες τις κοινότητες του Δήμου, με σκοπό την ενημέρωση, τον ανοιχτό και εποικοδομητικό διάλογο με τους κατοίκους.

Στις επισκέψεις αυτές θα παρευρίσκεται ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, μαζί με συνεργάτες και υποψηφίους.

Το πρόγραμμα των επισκέψεων έχει ως εξής:

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, 18:00 Κοκκάρι

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου, 18:30 Σάμος – εμπορικός δρόμος και καταστήματα

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, 18:00 Μυτιληνιοί

Σας περιμένουμε όλους, να ακούσουμε τις προτάσεις σας και να σας ενημερώσουμε για το πρόγραμμά μας.

Ανατροπή… το πρόγραμμά μας, δημιουργία για το μέλλον!

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ