Υπ. Μετανάστευσης: Καμία «ανάθεση» για τις δομές σε Σάμο – Κω – Λέρο

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

KYT «ΖΕΡΒΟΥ»: Οργασμός εργασιών – Ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις

“Το έργο κατασκευής των δομών φιλοξενίας σε Σάμο, Κω, Λέρο, καθώς και η συμφωνία-πλαίσιο για την τεχνική υποστήριξη των έργων έγιναν με διεθνείς διαγωνισμούς, ακολουθώντας όλα τα προβλεπόμενα στάδια δημοσιότητας σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Δεν υπάρχει καμία “ανάθεση” όπως κακόβουλα γράφτηκε. Τονίζεται ότι και τα δύο έργα χρηματοδοτούνται εξ ολοκλήρου από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ειδικότερα, η σύμβαση για τις δομές φιλοξενίας παρουσιάστηκε σε ειδική συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής.

Τέλος, τα εν λόγω έργα έχουν εγκριθεί από το Ελεγκτικό Συνέδριο προ υπογραφής των συμβάσεων, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπεβλήθη καμία προσφυγή επί των προκηρύξεων και της διαδικασίας διενέργειας των διαγωνισμών.”

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ