Υπεγράφησαν συμβάσεις μεταξύ του Γ.Ν. Σάμου και της Περιφέρειας Β. Αιγαίου

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

Κοινή απόφαση των Δ.Σ. των φορέων υγείας με αφορμή τη σύσκεψη φορέων που κάλεσε ο Δικηγορικός Σύλλογος Σάμου

Υπεγράφη σήμερα  μεταξύ του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου  και της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου :

Προγραμματική Σύμβαση  του άρθρου 100 του ν. 3852/2010 όπως ισχύει με το άρθρο 8 του ν.4071/2012 και το άρθρο 179 του ν.4555/2018  για την Υποβολή πρότασης στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Βορείου Αιγαίου» με τίτλο ¨Ωρίμανση  μελετών για έργα που αφορούν σε επέκταση, αναβάθμιση υφιστάμενων δομών και υποδομών Πρωτοβάθμιας/δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου καθώς και δέσμευση υλοποίηση  της πράξης  <<ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΚΤΙΡΙΑΚΏΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΑΜΟΥ ¨ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ¨>>.

  • Προγραμματική Σύμβαση  ως Κοινός Διοικητής του ΓΝ Σάμου και ΓΝ-ΚΥ Ικαρίας, του άρθρου 100 του ν. 3852/2010 όπως ισχύει με το άρθρο 8 του ν.4071/2012 και το άρθρο 179 του ν.4555/2018  για την Υποβολή πρότασης στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Βορείου Αιγαίου» με τίτλο ¨Ωρίμανση  μελετών για έργα που αφορούν σε επέκταση, αναβάθμιση υφιστάμενων δομών και υποδομών Πρωτοβάθμιας/δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου καθώς και δέσμευση υλοποίηση  της πράξης  <<ΜΕΛΕΤΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΤΙΡΙΑΚΏΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ –ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΙΚΑΡΙΑΣ >>.

Επιπλέον υπεγράφη σήμερα μεταξύ της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου  και των Νοσοκομείων Βορείου Αιγαίου Προγραμματική Σύμβαση των άρθρων 17 ν.3329/2005, 54 ν.4456/2017 και 100 ν. 3852/2010, για την υποστήριξη των Νοσοκομείων της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου στο Βόρειο Αιγαίο για την Πράξη ¨Στήριξη των Νοσοκομείων Ικαρίας, Σάμου,  Λέσβου, Χίου, Λήμνου¨ σε υλοποίηση αιτημάτων των Νοσοκομείων Ικαρίας, Σάμου, Λέσβου, Χίου, Λήμνου για την ποιοτικότερη αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας των προσερχόμενων σε αυτά ένεκα της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο Διοικητής

Νικόλαος Α. Στεφανής

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ