Το τέλειο ταξίδι του μέλιτος

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

Το τέλειο ταξίδι του μέλιτος

Όταν πρόκειται να σχεδιάσουν το τέλειο ταξίδι του μέλιτος, τα ζευγάρια δεν πρέπει να παραβλέπουν το γεγονός ότι ο προορισμός τους δεν θα είναι μόνο μια απόδραση από την καθημερινότητα, αλλά και μια ευκαιρία για να επανασυνδεθούν και να ανακαλύψουν ξανά ο ένας τον άλλον. Αν λοιπόν ψάχνετε για ένα μέρος όπου μπορείτε να βρείτε τόσο την περιπέτεια όσο και τον ρομαντισμό σε ίσο βαθμό, τότε παρακάτω θα βρείτε μερικές από τις πιο ρομαντικές παραθαλάσσιες πόλεις σε όλο τον κόσμο που θα κάνουν τις διακοπές σας αξέχαστες.

Οι πιο ρομαντικές παραθαλάσσιες πόλεις σε όλο τον κόσμο:

1) Βενετία, Ιταλία: Η πόλη της αγάπης, η Βενετία είναι ένα από τα πιο ρομαντικά μέρη της Ευρώπης. Με τα όμορφα κανάλια και την αρχιτεκτονική της, φημίζεται για το γεγονός ότι είναι μία από τις πιο γοητευτικές πόλεις της Ευρώπης. Η Βενετία δεν είναι απλώς μια ρομαντική πόλη- είναι επίσης μια απίστευτα ρομαντική πόλη! Περάστε ένα βράδυ περπατώντας στους δρόμους της Βενετίας πριν αποσυρθείτε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας για δείπνο υπό το φως των κεριών (ή ίσως ακόμη και για μια βόλτα με γόνδολα).

2) Σαντορίνη, Ελλάδα: Αυτό το ελληνικό νησί διαθέτει μερικές από τις πιο όμορφες παραλίες στην Ευρώπη και αποτελεί έναν εξαιρετικό προορισμό για τους νεόνυμφους. Είναι επίσης γνωστό για τα καταπληκτικά ηλιοβασιλέματα και την εκπληκτική θέα στη Μεσόγειο Θάλασσα.

3) Ποζιτάνο, Ιταλία: Βρίσκεται στην περιοχή της Καμπανίας κοντά στη Νάπολη, το Ποζιτάνο πήρε το όνομά του από το λατινικό “Possesso” που σημαίνει κατοχή, επειδή σύμφωνα με το μύθο ιδρύθηκε από Έλληνες ναυτικούς που αγόρασαν εδώ γη από τους ντόπιους αγρότες. Υπάρχουν πολλές όμορφες παραλίες εδώ, όπως η παραλία Conca dei Marini, η οποία είναι γνωστή ως μία από τις πιο όμορφες παραλίες της Ευρώπης!

4) Πορτοφίνο, Ιταλία: Αν σας φαίνεται ότι όλοι έχουν έρθει εδώ, όντως έχουν έρθει – το Πορτοφίνο είναι μια από τις πιο διάσημες παραθαλάσσιες πόλεις σε όλη την Ιταλία. Μπορείτε να περάσετε μια ολόκληρη μέρα εξερευνώντας το χωριό και τα καταστήματα, τα εστιατόρια και τα μπαρ του. Ή μπορείτε να νοικιάσετε ένα σκάφος για μια μέρα και να κάνετε κρουαζιέρα κατά μήκος της ακτής.

Ο ρομαντισμός του υγρού στοιχείου, η ομορφιά της θάλασσας και τα ρομαντικά ηλιοβασιλέματα είναι όλα μέρος αυτού που κάνει το γαμήλιο ταξίδι σας τόσο ξεχωριστό. Είτε θέλετε να περάσετε το χρόνο σας χαλαρώνοντας στην παραλία είτε εξερευνώντας ένα νέο μέρος, υπάρχουν πολλοί ρομαντικοί παραθαλάσσιοι προορισμοί για να διαλέξετε. Παίρνοντάς μαζί σας ελάχιστα ρούχα όπως παντελόνια, μπλούζες και 1-2 φορέματα να είστε σίγουρη ότι θα έχετε μια πλήρη γκαρνταρόμπα για ένα άνετο ταξίδι του μέλιτος.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ρομαντικό από μια παραθαλάσσια πόλη. Είναι το ιδανικό μέρος για να πάτε μήνα του μέλιτος και να απολαύσετε λίγο χρόνο μακριά από την πολυάσχολη ζωή σας!

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ