Τα γκολ της Νάπολι και ο… υπερηχητικός Ολυμπιακός

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

Eurobasket και Πρέμιερ Λιγκ με αποδόσεις υπερδιπλασιασμού!

Την 8η σερί νίκη του στην Ευρωλίγκα ψάχνει ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός, κόντρα στην ανεβασμένη Μιλάνο. Η Νάπολι πάει για μία ακόμα επικράτηση στη Σέριε Α, όπου προελαύνει και υποδέχεται τη φιλόδοξη Λάτσιο.

Αναλυτική αξιολόγηση του sportingbet casino live

  1. Μιλάνο – Ολυμπιακός (21:30)

Η Μιλάνο τρέχει νικηφόρο σερί τριών αγωνιστικών στη Euroleague και παρότι βρίσκεται στη 15η θέση είναι αντίπαλος υψηλού επιπέδου. Βέβαια, ο Ολυμπιακός έχει κάνει φέτος διαστημικές εμφανίσεις, βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης, μετρώντας 7 διαδοχικές νίκες, με πιο πρόσφατη αυτή επί της Βαλένθια (92-85).

Αν πιάσει τα γνωστά επίπεδα απόδοσης, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα μπορεί να επιβεβαιώσει το 1.94 του Over 80.5 πόντων.

  1. Νάπολι – Λάτσιο (21:45)

Μένουμε… Ιταλία και στην ομάδα φαινόμενο της Serie A. Με 21 νίκες σε 24 αγωνιστικές πρέπει να έρθουν τα πάνω κάτω για να χάσει το πρωτάθλημα η Νάπολι, αφού έχει «χτίσει» διαφορά 18 βαθμών από τη 2η Ίντερ. Η ρεβάνς του Τσάμπιονς Λιγκ αργεί ακόμα, οπότε δεν υπάρχει λόγος να κάνει ροτέισον απόψε. Ανεβασμένη και η Λάτσιο, με ψυχολογία μετά την πρόκριση στους «16» του Κόνφερενς Λιγκ, θέλει κι αυτή τους βαθμούς προκειμένου να διατηρηθεί στην πρώτη τετράδα.

Η Νάπολι στα ματς αυξημένης δυσκολίας παρουσιάζει το καλό της πρόσωπο, αξίζει το ρίσκο στο 3.40 να σκοράρει από 3 γκολ και πάνω.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ