Σύλλογος Εργαζομένων Γ.Ν. Σάμου: Οι Υπουργοί έρχονται και φεύγουν τα προβλήματα στη Δημόσια Υγεία παραμένουν!!!

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

Σύλλογος Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Σάμου: 3ωρη στάση εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην κεντρική πύλη του Νοσοκομείου

Τα Κυβερνητικά κλιμάκια και οι Υπουργοί υπηρετούν την πολιτική της υποχρηματοδότησης, υποστελέχωσης, υποβάθμισης και ιδιωτικοποίησης του Δημόσιου Συστήματος Υγείας.

Οι μεγάλες ελλείψεις που υπάρχουν στο νοσοκομείο μας σε ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό, η εντατικοποίηση της εργασίας, οι ελαστικές μορφές εργασίας αλλά και οι διαλυμένες εγκαταστάσεις με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό ελλιπή και παλαιωμένο δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα σε εργαζόμενους αλλά και στους κατοίκους του νησιού που δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν.

Ο τελευταίος νόμος που ψήφισε η κυβέρνηση για το νέο ΕΣΥ είναι αυτός που έδωσε τη χαριστική βολή σε ότι είχε απομείνει από το Δημόσιο Σύστημα Υγείας.

Όλοι και όλες στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου και ώρα 11 στην είσοδο του νοσοκομείου να υποδεχτούμε την Αναπληρωτή Υπουργό  Υγείας κ. Μίνα (Ασημίνα) Γκάγκα.

ΤΟ Δ.Σ.

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ