Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Ανατολικής Σάμου με μοναδικό θέμα τον «Παρουσίαση για το αποχετευτικό δίκτυο πόλεως Σάμου»

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Ανατολικής Σάμου με μοναδικό θέμα τον «Παρουσίαση για το αποχετευτικό δίκτυο πόλεως Σάμου»

Με βάση την 121/2020 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ανατολικής Σάμου διεξήχθη διαγωνισμός για την ανάθεση της υπηρεσίας «ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΛΕΩΣ ΣΑΜΟΥ».

Στο πλαίσιο της ανωτέρω απόφασης ζητήθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο, η εξεύρεση βέλτιστης λύσης αντιμετώπισης του προβλήματος του καταθλιπτικού αγωγού και οι ενδεχόμενες λύσεις με τα υπέρ και τα κατά καθεμιάς από αυτής.

Ο ανάδοχος θα έπρεπε να μελετήσει και να προτείνει στο Δημοτικό Συμβούλιο την πλέον ενδεδειγμένη λύση θέτοντας ως παραμέτρους την ασφαλέστερη από άποψη τεχνικής, οικονομικής και χαμηλής όχλησης παρέμβαση.

Παρατίθεται η παρουσίαση του αναδόχου έτσι όπως θα τεθεί υπόψη του Δημοτικού Συμβουλίου προς συζήτηση και απόφαση.

Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης 14/04/21 και ώρα 19:00 θα μεταδοθεί live από τη σελίδα του δήμου στο facebook.

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ