Συναυλία με τους Πιανissimo !

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

Συναυλία με τους Πιανissimo !

To Πρόγραμμα Μουσικής Εκπ/σης της ΣΑΜΑΡΤ διοργανώνει μια βραδιά πιάνου με το μουσικό σχήμα Πιανissimo.

Πρόκειται για μία μουσική ομάδα από τη Μυτιλήνη, ιδιαιτέρως αγαπητή στον τόπο της. Αποτελείται από πέντε μαθητές πιάνου υψηλού επιπέδου και δύο καθηγήτριες-σολίστ, την Νίκη Κεραμέκη και την Ντίνα Τσαλίκη.

Η ομάδα άρχισε να εδραιώνεται μετά τη δύσκολη περίοδο του κορονοϊού. Λόγω της έντονης ανάγκης για επικοινωνία και συναισθηματική έκφραση οι Πιανissimo μετέτρεψαν τη μοναχική διαδικασία της μελέτης και της εκτέλεσης σε συλλογική εμπειρία και έρχονται στη Σάμο να τη μοιραστούν με το κοινό της.

Συναυλία με τους Πιανissimo !

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023, στην αίθουσα του Δήμου Ανατολικής Σάμου και ώρα 20.30 και περιλαμβάνει διάσημα έργα του πιανιστικού ρεπερτορίου του 19ου και 20ου αιώνα, για 4 και 6 χέρια, σε σύμπραξη με τους προχωρημένους σπουδαστές της τάξης πιάνου της καθηγήτριας Γεωργίας Σεργίου του Προγράμματος Μουσικής Εκπ/σης της ΣΑΜΑΡΤ.

Είσοδος ελεύθερη.

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ