Συνάντηση της προέδρου Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Σάμου με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

Συνάντηση της προέδρου Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Σάμου με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.

Την Πέμπτη 16/09/2021, η πρόεδρος της Ενώσεώς μας κ. ΜΑΥΡΙΔΟΥ Μαρία, συνοδευόμενη από τον πρόεδρο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Γρηγόριο ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ, παραθέτοντάς κατ’ ιδίαν τα υπηρεσιακά προβλήματα που μας απασχολούν σε τοπικό επίπεδο.

Πρωταρχικώς και σε συνέχεια του από 03/09/2021 σχετικού εγγράφου μας, συζητήθηκε το μείζον ζήτημα της υποστελέχωσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου και η ανάγκη άμεσης και ουσιαστικής ενίσχυσης της, κατά τις προσεχείς συμπληρωματικές μεταθέσεις προσωπικού, τονίζοντας ιδιαίτερα την υφιστάμενη παντελή έλλειψη αστυνόμευσης, αλλά και την μόνιμη επιφόρτιση του προσωπικού με πολλαπλά παράλληλα καθήκοντα. Επίσης συζητήθηκε εκ νέου το ζήτημα των μεταγωγών και ιδίως των ψυχικά ασθενών ατόμων, το ζήτημα των οδοιπορικών εξόδων κατά τις εκτός έδρας μετακινήσεις του προσωπικού, καθώς και η προσφάτως εκδοθείσα νομολογία, αναφορικά με την διενέργεια των προβλεπομένων Rapid Tests από το ανεμβολίαστο προσωπικό.

Ο κ. Αρχηγός αφού άκουσε τα ανωτέρω παρατιθέμενα ζητήματα, μας διαβεβαίωσε ότι στα πλαίσια του εφικτού και των θεσμικών αρμοδιοτήτων του, θα πράξει τα απαιτούμενα για την επίλυση ή έστω την εξομάλυνση αυτών. Από την πλευρά μας δεν επαναπαυόμαστε, αναμένοντας άμεσες και ουσιώδεις παρεμβάσεις από την φυσική, αλλά και την πολιτική ηγεσία, προβαίνοντας σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, μέχρι την επίλυση των υπηρεσιακών προβλημάτων του Νομού μας.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                      Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΡΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ                                                             ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ