Συμμετοχή της κ. Αναστασίας Αντωνέλλη στη συνεδρίαση με θέμα «33η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου»

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

Συμμετοχή της κ. Αναστασίας Αντωνέλλη στη συνεδρίαση με θέμα «33η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου»

Εκ μέρους της Περιφερειακής Αρχής η αρμόδια αντιπεριφερειάρχης, Αναστασία Αντωνέλλη, συμμετείχε σήμερα στη συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής  που διοργανώθηκε  από τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, με θέμα “33η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου” που θα πραγματοποιηθεί φέτος στη Λέσβο.

Η κ. Αντωνέλλη εξέφρασε την διάθεση συνεργασίας  εκ μέρους του Περιφερειάρχη και της Περιφερειακής Αρχής, στην προσπάθεια της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνών Θιάσων Αιγαίου, προκειμένου να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για αυτή την άκρως πολύτιμη για την Λέσβο, δράση. Στα πλαίσια των προτάσεων που κατέθεσε,  έκανε γνωστό στους παριστάμενους ότι η Περιφερειακή Αρχή έχει την βούληση να ικανοποιήσει το αίτημα της Ομοσπονδίας με συνεισφορά στα έξοδα που απαιτούνται για την φιλοξενία των θεατρικών ομάδων, το διάστημα που θα είναι στο νησί της Λέσβου.

Κλείνοντας η Αντιπεριφερειάρχης τόνισε πως η Περιφερειακή Αρχή πιστεύοντας στις συνεργασίες με όσους φορείς το επιθυμούν, θα είναι στο πλευρό της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου, ειδικά τώρα που ο Γενικός Γραμματέας κ. Κουτουλάκης, ένας νέος άνθρωπος, χωρίς αγκυλώσεις με όραμα και διάθεση δουλειάς,  αναβαθμίζει με πράξεις τον ουσιαστικό  ρόλο που έπρεπε και πρέπει να έχει μια τόσο σημαντική δομή διοίκησης για το νησιωτικό μας χώρο.

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ