Σαλόνι… με τα όλα του!

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

Σαλόνι… με τα όλα του!

Γωνιακοί καναπέδες! Αυτό δεν έχετε στο μυαλό σας όταν ακούτε τη λέξη «χαλάρωση»; Οι γρήγοροι ρυθμοί ζωής και οι απαιτητικές συνθήκες εργασίας, κάνουν έναν γωνιακό καναπέ, επιβεβλημένη προσθήκη στο σαλόνι σας! Απλοί ή πολυμορφικοί, καναπέδες-κρεβάτι, με αποθηκευτικό χώρο ή χωρίς, σε σχήμα π, μικροί ή μεγάλοι, όλοι σας περιμένουν στο Welhome! Προτιμήστε κάποιον γωνιακό, έτσι ώστε να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές του και φροντίστε ιδανικά να διαθέτει αποθηκευτικό χώρο, έτσι ώστε να είστε σε θέση να απολαμβάνετε μεγαλύτερη άνεση. Επιλέξτε γκρι, μπεζ ή άλλο χρώμα της αρεσκείας σας και… εντάξτε στην καθημερινότητά σας την πολυπόθητη χαλάρωση με την οικογένεια και τους φίλους σας!

Τραπεζάκια σαλονιού για σαλόνι που κάνει τη διαφορά!

Τα τραπεζάκια σαλονιού είναι από μόνα τους… κόσμημα για ένα σαλόνι. Πόσο δε μάλλον, όταν συνδυάζονται με τον κατάλληλο καναπέ ή πολυθρόνες. Στη μεγάλη συλλογή του Welhome σας περιμένουν τραπεζάκια γυάλινα, μεταλλικά, ξύλινα ή με όψη ακατέργαστου ξύλου, από λάκα, στρογγυλά ή τετράγωνα, μοντέρνα, κλασικά, vintage ή minimal, με αποθηκευτικό χώρο ή χωρίς, για να επιλέξετε εκείνο που ταιριάζει στο γούστο και στον χώρο σας! Προτιμάτε κάποιο μεμονωμένο ή σε σετ με βοηθητικό τραπεζάκι; Ή μήπως ένα έξυπνο πολυμορφικό; Όποιο κι αν επιλέξετε, θα σας αποζημιώσει για την επιλογή σας!

Σαλόνι… με τα όλα του!

Έπιπλα σπιτιού για… chic χώρους!

Έπιπλα σπιτιού, που αναδεικνύουν τον χώρο σας, σας δίνουν ραντεβού στο Welhome, σε ένα από τα πλέον ενημερωμένα καταστήματα επίπλων. Εξερευνήστε τη συλλογή του και ανακαλύψτε έπιπλα κλασικά, νεοκλασικά και μοντέρνα, ξύλινα ή μεταλλικά, πτυσσόμενα ή απλά, μεμονωμένα ή σε σετ, για κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας. Επιλέξτε τα δικά σας και εξοπλίστε το σαλόνι, την κρεβατοκάμαρα, το παιδικό δωμάτιο και την κουζίνα σας, με τον πιο chic και οικονομικό τρόπο! Επισκεφθείτε το welhome.gr, πραγματοποιήστε την αγορά σας online και επωφεληθείτε από τη δυνατότητα συναρμολόγησης σε Αθήνα και Ναύπλιο!

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ