Σήμερα το μεσημέρι η Εξόδιος Ακολουθία του Ραφαήλ Σεϊρλή

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

Η Σάμος μετρά τις πληγές της από το χτύπημα του Εγκέλαδου

Η Εξόδιος Ακολουθία του Ραφαήλ Σεϊρλή θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 15:00, στον Ιερό Ναό της Αγίας Ειρήνης και η ταφή του στον Άγιο Χαράλαμπο Άνω Βαθέος.

Επισημαίνεται ότι είναι αναγκαία η  τήρηση όλων τα προβλεπόμενων μέτρων που έχει θεσπίσει η πολιτεία για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού.

Επιθυμία των γονέων είναι, αντί στεφάνων τα χρήματα να συγκεντρωθούν και να διατεθούν για την αποκατάσταση και την αναστήλωση των Ιερών Ναών της Κοινότητας Βαθέος που υπέστησαν ζημιές από τον πρόσφατο σεισμό.

Για το σκοπό αυτό θα υπάρχει ειδική θυρίδα στο χώρο του Ναού.

 

Από το Δήμο Ανατολικής Σάμου

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ