«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023:

 Στεφανάδης Χριστόδουλος – Ο βουλευτής Σάμου, καθηγητής Καρδιολογίας για την ίδρυση στη Σάμο της 14ης Ειδικής Μονάδας Δασικών Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος.

Μαυρίδου Μαρία – Η πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου για την παράσταση διαμαρτυρίας των συναδέλφων της, έξω από το κτίριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου, με αφορμή τον πρόσφατο σοβαρό τραυματισμό 31χρονου αστυνομικού που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Δεμερτζή Πένη – Η πρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΕΛΜΕ) Σάμου για τις εκλογές ανάδειξης νέου διοικητικού συμβουλίου και τη συμμετοχή που κινήθηκε χαμηλά επίπεδα.

Μαυρατζώτης Ελισσαίος – Ο δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ανατολικής Σάμου, οικονομικός επόπτης του Επιμελητηρίου Σάμου για την τουριστική έκθεση της Σμύρνης, που πραγματοποιήθηκε από τις 7 έως τις 9 Δεκεμβρίου, με την επιτυχημένη συμμετοχή του Επιμελητηρίου σε αυτή.

Αρχοντούλης Γιάννης – Ο απερχόμενος πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου για τις εκλογές του συλλόγου που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Σάμου.

Μιχαλόπουλος Σταύρος – Ο νομικός σύμβουλος του Δήμου Ανατολικής Σάμου για τα προβλήματα προσβασιμότητας που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία, με αφορμή πρόσφατη ομιλία του προς τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Σάμου με έμφαση στις δυσκολίες προσβασιμότητας των ΑμεΑ σε χώρους Τέχνης.

Μπελαβίλας Νίκος – Ο καθηγητής Πολεοδομίας και Ιστορίας της Πόλης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου για το Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου όπου μεταξύ άλλων θα βρει στέγη ο μεγαλύτερος ελληνικός υπερυπολογιστής «Δαίδαλος» που θα διαθέτει ισχύ 55 Petaflots.

Κουμιώτου Αδαμαντίνη – Η συμπατριώτισσά μας, καθηγήτρια Αρχαίας Ελληνικής Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών) και συγγραφέας για την βράβευσή της από τον αρχαιότερο πολιτιστικό σύλλογο της χώρας, τον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός».

Καραβασίλης Μιχάλης – Ο πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Σάμου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την διοργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας και δειγματοληψίας μυελού των οστών, στο Μουσείο Οίνου του ΕΟΣΣ, τη Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου.

Δαμιανίδης Κώστας – Ο αρχιτέκτονας, εμπειρογνώμονας Ξυλοναυπηγικής για την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη στον Πειραιά, όπου παρουσία των υπουργών Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη, Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Χρήστου Στυλιανίδη και του δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη, παρουσιάστηκε το πρόγραμμα σπουδών της νέας Εκπαιδευτικής Δομής Ξυλοναυπηγικής που θα ξεκινήσει τη λειτουργία της από την εκπαιδευτική χρονιά 2024-2025 στο Μουσείο Ναυπηγικών και Ναυτικών Τεχνών Αιγαίου στο Ηραίον.

Κυρίτσης Αγλαΐα – Η περιφερειακή σύμβουλος, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Βορείου Αιγαίου για την επίσκεψή της στη Σάμο και τις μετεκλογικές συσκέψεις που διοργάνωσε η Τομεακή Επιτροπή Σάμου του ΚΚΕ με όλους όσοι συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στη Σάμο ως υποψήφιοι Περιφέρειας, Δήμων και Κοινοτήτων στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

Δεμερτζή Πένη – Η πρόεδρος της ΕΛΜΕ Σάμου και οργανωτική γραμματέας του Νομαρχιακού Τμήματος Σάμου της ΑΔΕΔΥ για την κατάθεση επιστολής προς τη Νομαρχιακή Επιτροπή Σάμου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στην οποία εξηγεί τους λόγους αποχώρησής της από το κόμμα.

Φιλιππής Σταμάτης – Το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του Νομαρχιακού Τμήματος Σάμου της ΑΔΕΔΥ για τις κινητοποιήσεις σε Σάμο και Ικαρία, την 15η Δεκεμβρίου, ενάντια στον προϋπολογισμό που κατατέθηκε προς συζήτηση και ψήφιση στη Βουλή.

Παπανικολάου Στέλλα – Η προϊσταμένη του 2ου Πειραματικού Νηπιαγωγείου Σάμου για τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου με τίτλο: «Η αγέλαστη Πολιτεία και οι Καλικάντζαροι», βασισμένη στο μουσικό παραμύθι των Χάρη και Πάνου Κατσιμίχα.

Παρασκευής Δημήτρης – Ο καθηγητής Επιδημιολογίας – Προληπτικής Ιατρικής του ΕΚΠΑ (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών), μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΟΔΥ (Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας) για τα νεότερα δεδομένα που αφορούν τον κορωνοϊό Covid-19 στη χώρα μας αλλά και στο εξωτερικό.

Παπαγεωργίου Πάρης – Ο νεοκλεγείς δήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου για την τελετή ορκωμοσίας του ίδιου, των δημοτικών συμβούλων και των προέδρων Κοινοτήτων και Τοπικών Συμβουλίων που θα διεξαχθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου στην πόλη της Σάμου την οποία θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου, Ικαρίας & Κορσεών κ.κ. Ευσέβιος.

Μιαούλης Γιώργος – Ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου, αναπληρωτής διοικητής της Διεύθυνσης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Σάμου για την 17η Δεκεμβρίου όπου θα εορταστούν οι Προστάτες του Πυροσβεστικού Σώματος Άγιοι Τρείς Παίδες εν Καμίνω.

Μαυρατζώτης Ελισσαίος – Ο πρώτος σε ψήφους περιφερειακός σύμβουλος του συνδυασμού «Άλμα Ανάπτυξης στο Βόρειο Αιγαίο», του επανεκλεγέντος περιφερειάρχη Κωνσταντίνου Μουτζούρη, για την τελετή ορκωμοσίας της 16ης Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης.

Σταθακοπούλου Ευγενία – Η ψυχολόγος, υπεύθυνη Κέντρου Ημέρας και Υπνωτηρίου του ΟΚΑΝΑ στο κέντρο της Αθήνας για τον κίνδυνο κατάργησης των Κέντρων Πρόληψης και τη μεθόδευση να μπει στο ΚΕΘΕΑ (Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων) και τον ΟΚΑΝΑ (Οργανισμός Κατά των Ναρκωτικών).

Κάιλα Δέσποινα – Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού Δήμου Ανατολικής Σάμου για τις Χριστουγεννιάτικες εορταστικές εκδηλώσεις που συνεχίζονται με επιτυχία αυτή την περίοδο.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

 

 

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ