«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 03 Δεκεμβρίου 2023:

Κολλάρος Γιώργος – Ο νομικός, π. πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σάμου για την αποχή των δικηγόρων λόγω των όσων προβλέπονται στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο.

Μητσός Μιχάλης – Ο αντιδήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου για την κακοκαιρία που έπληξε ακόμη μία φορά την περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου, ιδιαίτερα την παραλιακή ζώνη, και την έναρξη εργασιών διαμόρφωσης του χώρου που βρίσκεται η λαϊκή αγορά της πρωτεύουσας.

Βαλκαμλής Βασίλης – Ο αντιδήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου για την Κοινότητα Μύλων όπου παρουσιάστηκε πρόβλημα διακοπής ύδρευσης αφού στέρεψε η γεώτρηση που τροφοδοτούσε την περιοχή.

Βιτσαράς Γιώργος – Ο ανταποκριτής της ΕΡΤ στην Ικαρία για την έντονη βροχόπτωση που σημειώθηκε στο νησί δημιουργώντας ακόμη μία φορά, μέσα σε λίγες ημέρες, έντονα προβλήματα στην περιοχή του Καρκιναγρίου.

Δρούλιας Σωτήρης – Ο γιατρός, πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ικαρίας για τις κινητοποιήσεις στις 29 και 30 Νοεμβρίου που αφορούν στην υγεία.

Ευαγγέλου Μάκης – Ο εκπαιδευτικός, χοροδιδάσκαλος για την παράσταση «Όλα ξεκίνησαν απ’ το φανάρι», με διοργανωτή τον Χορευτικό Όμιλο Σάμου, που την αφιέρωσε στους αδικοχαμένους μαθητές Κλαίρη και Άρη.

Παπαγεωργίου Πάρης – Ο νεοεκεγείς δήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου για τη συμμετοχή του στην ενημερωτική διημερίδα που διοργάνωσε η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος για τις αλλαγές στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Μιαούλης Γιώργος – Ο αντιπύραρχος, διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου για την κακοκαιρία όπου μεταξύ άλλων ζητήθηκε η συνδρομή της υπηρεσίας για την αποκαθήλωση πινακίδας που κινδύνευε να αποκολληθεί πλήρως λόγω των ισχυρών ανέμων.

Λαγός Ανδρέας – Ο διεθνούς φήμης, σαμιακής καταγωγής σεφ, για την εκπομπή του «ΠΟΠ Μαγειρική» που μεταδίδεται καθημερινά στις 2 το μεσημέρι από την τηλεόραση της ΕΡΤ1.

Κάιλα Δέσποινα – Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Ανατολικής Σάμου για την έλευση στη Σάμο της θεατρικής ομάδας της Ελληνικής Αστυνομίας με την παράσταση «Εικόνες και Μνήμες του 40» σε σκηνοθεσία Γιώργου Μπασιάκου.

Λουκίσσας Φώτης – Ο διευθυντής του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας για την εσπερίδα με αφορμή το πρόγραμμα Erasmus+ με τίτλο «Καινοτόμες μέθοδοι διδασκαλίας πολυπολιτισμικών ομάδων σε περιόδους πανδημίας» που πραγματοποίησε το σχολείο.

Σταμούλη Ανεζινιώ – Η αναπληρώτρια διοικήτρια του Νοσοκομείου Ικαρίας για τη δημιουργία Οφθαλμολογικού Ιατρείου και την έλευση επικουρικού ιατρού Οφθαλμολογίας με σύμβαση εργασίας 3 ετών και την ανάληψη καθηκόντων μόνιμης χειρουργού στο νοσηλευτικό ίδρυμα του νησιού.

Βαλκαμλής Βασίλης – Ο αντιδήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου για την επίλυση του προβλήματος ύδρευσης των Μύλων μετά από τοποθέτηση σωληνώσεων σε μήκος 600 μέτρων.

Μανάβης Νίκος – Ο δημοσιογράφος από τη Λέσβο για τα προβλήματα στην παραγωγή ελαιολάδου και τις δυσκολίες στο μέλλον λόγω της κλιματικής κρίσης.

Καραβασίλης Μιχάλης – Ο πρόεδρος του Σαμιακού παραρτήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας όπου οι μαθητές ενημερώθηκαν σε θέματα αγωγής υγείας και πρώτων βοηθειών.

Στεφανάδης Χριστόδουλος – Ο βουλευτής Σάμου, καθηγητής Καρδιολογίας για τη συνάντησή του με τον υφυπουργό Υγείας, επιφορτισμένο με τα Νοσοκομεία της χώρας, Μάριο Θεμιστοκλέους, για θέματα και προβλήματα του Νοσοκομείου Σάμου.

Παπαθεοφάνους Θεμιστοκλής – Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Δήμου Δυτικής Σάμου για την παρακολούθηση της διημερίδας που διοργάνωσε η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος για τις αλλαγές στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Κάιλα Δέσποινα – Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού Δήμου Ανατολικής Σάμου για το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων στη διάρκεια των Χριστουγέννων οι οποίες ξεκινούν από τις 2 Δεκεμβρίου.

Στάντζος Γιώργος – Ο δήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου για την τελετή ονοματοδοσίας του Δημοτικού Σταδίου Σάμου σε «Εμμανουήλ Βαλαγεωργίου  και την επιστολή του προς τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κωνσταντίνο Μουτζούρη, με θέμα την ανάγκη λήψης άμεσων μέτρων προστασίας του παραλιακού οικισμού Αγίου Κωνσταντίνου.

Λυμπέρης Αλέξανδρος – Ο δήμαρχος Δήμου Δυτικής Σάμου για τη συμμετοχή του στην 2η Συνάντηση Αποφοίτων Πανεπιστημίου Αιγαίου στην Αθήνα και τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 7 Δεκεμβρίου.

Βελακούλης Σταμάτης – Ο αντιπρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Βορείου Αιγαίου για την ετήσια εθελοντική αιμοδοσία στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την 3η Δεκεμβρίου, Εθνική και Παγκόσμια Ημέρα για τα άτομα με αναπηρία.

Χαραλαμπίδης Γιάννης – Ο καθηγητής του Τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου για την εβδομάδα επιχειρηματικότητας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου με 2 πολύ ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις-ομιλίες, στις 4 και 9 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Δυτικής Σάμου στην κεντρική πλατεία του Καρλοβάσου.

Αμπαζή Βαγγελιώ – Η ψυχολόγος του Κέντρου Πρόληψης «Φάρος», γραμματέας του Πανελλήνιου Σωματείου Εργαζομένων στα Κέντρα Πρόληψης για τα διαφαινόμενα προβλήματα ύπαρξης των κέντρων στο μέλλον λόγω του νέου νομοσχεδίου που κατατίθεται στη Βουλή προς ψήφιση.

Κελεσίδης Γιάννης – Το μέλος του ΚΚΕ (μ-λ) για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, σε συνδιοργάνωση με την «Ανταρσία» για τις εξελίξεις στην Παλαιστίνη.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 03 Δεκεμβρίου λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ