«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023:

Δημόπουλος Θεμιστοκλής – Ο συμβολαιογράφος της πόλεως Σάμου για τον ψηφιακό φάκελο μεταβίβασης ακινήτων και τη συμφωνία που επετεύχθη μεταξύ Συντονιστικής Επιτροπής Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος και των Υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Δικαιοσύνης.

Κάρλας Μανώλης – Ο ιατρός, περιφερειακός σύμβουλος και π. νομάρχης Σάμου για την ανάδειξη γεωλογικών μνημείων καθώς και της παλαιοντολογικής πανίδας και χλωρίδας της Σάμου.

Λάνδρος Χρίστος – Ο φιλόλογος, π. προϊστάμενος του Ιστορικού Αρχείου Σάμου για την επανέναρξη των εκπομπών «Σύντομα Μαθήματα Ιστορίας» που μεταδίδονται κάθε Τετάρτη, στις 13:30, από τη συχνότητα του Radio Café και παρουσιάζουν την Ιστορία της Σάμου κατά τον 19ο και 20ο αιώνα.

Μητσός Μιχάλης – Ο αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου, αρμόδιος της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών για τον Βιολογικό της πρωτεύουσας αλλά και το έργο που εκτελείται στην περιοχή «Ρεματάκι» Πυθαγορείου.

Βαλής Μάνος – Ο επανεκλεγείς πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σάμου και Ικαρίας για την ολοκλήρωση της φετινής τουριστικής περιόδου, τα σχέδια της Ένωσης για το μέλλον και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Νικολάου Νανά – Η γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Σάμου που με ανακοίνωσή του ζητά την απόσυρση του εξοντωτικού, όπως το χαρακτηρίζει, νομοσχέδιο για το φορολογικό.

Καπλαντζής Βαγγέλης – Ο πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. (Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας) Σάμου της Ν.Δ. για την εκλογή της Μαρίας Συρεγγέλα στη θέση της γραμματέως του κόμματος (πρώτη γυναίκα γραμματέας στα 49 χρόνια από την ίδρυση της Ν.Δ.) και τα όσα ανέφερε ο πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής.

Γιαννακόπουλος Απόστολος – Ο εκπαιδευτικός, εμπνευστής του Φεστιβάλ Τεχνών Σάμου «Ανατολικό Άκρο», που διοργάνωσε για 4η χρονιά η «Φωτόνησος», με εξαιρετικές εκδηλώσεις όπως τη διημερίδα για το κτηριακό απόθεμα του Καρλοβάσου που διεξήχθη στις 17 και 18 Νοεμβρίου.

Κολλάρος Γιώργος – Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου για τη συνεδρίαση του οργάνου στις 21 Νοεμβρίου με 36 θέματα στην ημερήσια διάταξη και 2 θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης που απασχόλησαν τους δημοτικούς συμβούλους.

Ζάχαρης Νίκος – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «η Σάμος αλλάΖΕΙ» για τις παρεμβάσεις και ερωτήσεις που τέθηκαν στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου.

Στεφανάδης Χριστόδουλος – Ο βουλευτής Σάμου, καθηγητής Καρδιολογίας για την αποδοχή του αιτήματός του για επαναλειτουργία ως Εμβολιαστικού Κέντρου Covid-19 του Κέντρου Υγείας Καρλοβάσου.

Βαρδαρός Σταμάτης – Ο οικονομολόγος, διευθυντής του Ινστιτούτου Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος για το φορολογικό νομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση εν μέσω έντονων αντιδράσεων.

Γαϊτανής Γιώργος – Ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Σάμου για τη συνεχιζόμενη άνοδο του κόμματος αφού σε νεότερη δημοσκόπηση βρέθηκε στη δεύτερη θέση, πίσω από τη Ν.Δ. δημιουργώντας διαφορά από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Δεμερτζή Πένη – Το μέχρι πρόσφατα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στη Σάμο για την δική της αποχώρηση από το κόμμα μετά και την αποχώρηση των 9 βουλευτών της ομάδας «6 συν 6».

Βιτσαράς Γιώργος – Ο δημοσιογράφος, ανταποκριτής της ΕΡΤ στην Ικαρία για την έντονη βροχόπτωση που σημειώθηκε στο νησί δημιουργώντας προβλήματα στις Ράχες, στο Καρκινάγρι και στο οδικό δίκτυο.

Τζίχας Κώστας – Ο δημοτικός σύμβουλος, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Σάμου του ΚΚΕ για την ομιλία του στη διάρκεια της εκδήλωσης για τα 80 χρόνια από την προσωρινή απελευθέρωση της Σάμου το 1943 και τον αγώνα του ΕΑΜ στο νησί.

Κακλαμάνης Νίκος – Ο ιατρός, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία μέχρι την πρόσφατη αποχώρησή του, για τα όσα συμβαίνουν στο κόμμα μετά την ανάληψη της προεδρίας από τον Στέφανο Κασσελάκη.

Παπαθεοφάνους Θεμιστοκλής – Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Δυτικής Σάμου για τη συμμετοχή του, καθώς και δημοτικών συμβούλων της παράταξης «Για τον Δήμο που αξίζουμε», σε σεμινάριο για την τοπική αυτοδιοίκηση και τον Νόμο 5056, στην Αθήνα.

Καββάδας Τριαντάφυλλος – Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καρλοβάσου για την Black Friday και τις παγίδες που κρύβουν αρκετές φορές οι αγορές από το διαδίκτυο.

Χατζημιχάλης Τάκης – Ο πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Σάμου για τις προβολές του Σαββάτου καθώς και για το αφιέρωμα στον ιταλικό κινηματογράφο, κάθε Κυριακή, με προβολές νέων ιταλικών ταινιών παραγωγής 2021 και 2022.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 26 Νοεμβρίου λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ