«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 07 Ιανουαρίου 2023:

 Παπαγεωργίου Πάρης – Ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου για τα πρόσωπα των αντιδημάρχων και εντεταλμένων συμβούλων που αναλαμβάνουν καθήκοντα έως την 31η Δεκεμβρίου 2024.

Παπαθεοφάνους Θεμιστοκλής – Ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου για την πρώτη ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στην οποία αναδείχθηκε το Προεδρείο και τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής.

Χατζηκωνσταντής Γιάννης – Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου για τη διαδικασία εκλογής Προεδρείου καθώς και των μελών της Δημοτικής Επιτροπής.

Χατζηλαγός Τίμος – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» Δήμου Ανατολικής Σάμου για την πρώτη ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που διεξήχθη την Τρίτη, 2 Ιανουαρίου.

Χατζηχριστοδούλου Χρήστος – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Ανατροπή» για την ειδική συνεδρίαση ανάδειξης Προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου και μελών Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Ανατολικής Σάμου.

Μαυρατζώτης Ελισσαίος – Ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου για την ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου όπου εκλέχθηκε για πρώτη φορά Σαμιώτης πρόεδρος του οργάνου καθώς και για την εκλογή μελών στην Περιφερειακή Επιτροπή, στην οποία συμμετέχει ως τακτικό μέλος η περιφερειακή σύμβουλος της Σάμου Δέσποινα Καλβίνου.

Μάρκου Νίκος – Ο νέος πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου, π. δήμαρχος Πυθαγορείου, για την εκλογή του και τα θέματα που έχει αναλάβει και ως εντεταλμένος άμισθος σύμβουλος για το Επικούρειο Πολιτιστικό Κέντρο Σάμου και το ΚΑΑΕΚΤ (Κέντρο Ανάπτυξης, Απασχόλησης, Επαγγελματικής Κατάρτισης & Τεχνολογίας) Νομού Σάμου.

Καρύδης Δημήτρης – Ο δήμαρχος Φούρνων για την εκλογή Προεδρείου στο Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Φούρνων, την εκλογή μελών της Δημοτικής Επιτροπής καθώς και τον ορισμό αντιδημάρχων.

Λάφης Γιώργος – Ο πρόεδρος του Πανσαμιακού Αγροτικού Συλλόγου για την κινητοποίησή τους που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου.

Παρασκευής Δημήτρης – Ο καθηγητής Επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ (Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών) για την αυξητική τάση κρουσμάτων Covid-19 και την εξέλιξη των ιώσεων αυτή την περίοδο του χρόνου.

Παπαγεωργίου Πάρης – Ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου για τη διάρκεια θητείας των νέων αντιδημάρχων και την ανάληψη του τομέα Τουρισμού από τον ίδιο, αρχικά, και την πρώτη συνάντηση με εμπλεκόμενους φορείς του Τουρισμού στο δημαρχιακό μέγαρο Πυθαγορείου που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου.

Κάιλα Δέσποινα – Η δημοτική σύμβουλος, τ. αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού Δήμου Ανατολικής Σάμου σχολιάζοντας την απουσία ορισμού αντιδημάρχου Τουρισμού από τη νέα δημοτική αρχή.

Καρούτσος Φανούρης – Ο δήμαρχος Ικαρίας για την εκλογή Προεδρείου στο Δημοτικό Συμβούλιο, την εκλογή μελών Δημοτικής Επιτροπής και τον ορισμό αντιδημάρχων.

Θαλασσινού Φωτεινή – Η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δυτικής Σάμου για την ειδική συνεδρίαση εκλογής Προεδρείου στο όργανο καθώς και μελών Δημοτικής Επιτροπής.

Βογιατζής Δημήτρης – Ο αντιδήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου για την αποκατάσταση βλάβης που σημειώθηκε σε αγωγό ύδρευσης στην είσοδο της Κοινότητας Αγίου Κωνσταντίνου.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 07 Ιανουαρίου λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ