«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023:

 Δεμερτζή Πένη – Η πρόεδρος της ΕΛΜΕ Σάμου (Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης) για τη μη εφαρμογή Ενισχυτικής Διδασκαλίας στο Γυμνάσιο Καρλοβάσου, το πολυπληθέστερο γυμνάσιο του νομού που αριθμεί 250 μαθητές.

Θαλασσινού Φωτεινή – Η πλειοψηφούσα δημοτική σύμβουλος του συνδυασμού «Για τον Δήμο που αξίζουμε» θα προεδρεύσει στις 2 Ιανουαρίου στην πρώτη συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δυτικής Σάμου για την εκλογή Προεδρείου του οργάνου και μελών της Δημοτικής Επιτροπής.

Κάιλα Δέσποινα – Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού Δήμου Ανατολικής Σάμου για τις εορταστικές εκδηλώσεις των ημερών που συνεχίζονται.

Φιλιππής Σταμάτης – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Σάμου για την εορταστική εκδήλωση του συλλόγου, στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου, για τα παιδιά των εργαζομένων όλων των μονάδων υγείας της Σάμου.

Παπαγεωργίου Πάρης – Ο εκλεγείς δήμαρχος Ανατολικής Σάμου για τη συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, στις 2 Ιανουαρίου, στην οποία θα προεδρεύσει ο πλειοψηφών δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού «Νέα Προοπτική για τον Δήμο Ανατολικής Σάμου» Αντώνης Καραμηνάς και θα αφορά στην εκλογή Προεδρείου του οργάνου και μελών της Δημοτικής Επιτροπής.

Μαυρίδου Μαρία – Η πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου για ακόμη μια επιτυχία που σημείωσαν τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου με την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης όπου τα μέλη της κατήρτιζαν και διακινούσαν πλαστά δελτία αιτούντος άσυλο.

Τζεβρένη Φλώρα – Η πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Σάμου – Ικαρίας και Φούρνων για τη Γενική Συνέλευση του συλλόγου, την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας αλλά και την εκλογή της ως δημοτική σύμβουλος Δήμου Δυτικής Σάμου, με τον συνδυασμό «Για τον Δήμο που αξίζουμε», για τα καθήκοντα που θα αναλάβει από το νέο έτος και αφορούν στη διαχείριση των αδέσποτων μικρών ζώων της περιοχής.

Χατζηλαγός Τίμος – Ο αντιπρόεδρος της Πανσαμιακής Επιτροπής Ειρήνης για τη διοργάνωση εκδήλωσης στο Εργατικό Κέντρο Σάμου με θέμα: «Τα παιδιά ζωγραφίζουν για τα παιδιά της Παλαιστίνης».

Ροκοπάνος Νίκος – Ο γραμματέας του Σκακιστικού Ομίλου Σάμου «Μέλισσος» για την επιτυχία που σημείωσε το «Χριστουγεννιάτικο Σκακιστικό Τουρνουά 2023» που διεξήχθη στο Καρλόβασι.

Μαυρατζώτης Ελισσαίος – Ο νέος αντιπεριφερειάρχης Σάμου για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου τη Δευτέρα, 1η Ιανουαρίου, στις 11 το πρωί.

Δρούγος Θανάσης – Ο διεθνολόγος, στρατηγικός αναλυτής για τις νεότερες εξελίξεις στη Λωρίδα της Γάζας.

Κακαβάς Αλέξανδρος – Ο πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος (Σαμιακής καταγωγής εκ μητρός), για τις δράσεις της ένωσης και τους διάφορους πανελλήνιους διαγωνισμούς που διοργανώνονται σημειώνοντας μεγάλη συμμετοχή από ολόκληρη τη χώρα.

Γιαννακόπουλος Απόστολος – Ο εκπαιδευτικός και δημιουργός της «Φωτονήσου Τεχνών και Πολιτισμού ΑΜΚΕ» και διευθυντής του πολιτιστικού φεστιβάλ: Φεστιβάλ Τεχνών Σάμου – «Ανατολικό Άκρο» για τη βράβευσή του από την Ακαδημία Αθηνών στην εκδήλωση της 21ης Δεκεμβρίου.

Γεωργοσοπούλου Μακρέλ Αρετή – Η συγγραφέας που εμπνέεται από τη Σάμο για το νέο βιβλίο της με τίτλο: «Ευτυχώς που τα ξεπλένει η θάλασσα» των εκδόσεων «ενύπνιο».

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ