Πρώτος φιλικός αγώνας του Κέρκη Μαραθοκάμπου Σάμου με τον Φοίνικα Σύρου στο κλειστό Πυθαγορείου

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

Νέο ΔΣ στον Κέρκη Μαραθοκάμπου Σάμου

Την πρώτη του εμφάνιση για την αγωνιστική χρονιά 2023-2024, θα πραγματοποιήσει η ομάδα volley «ΚΕΡΚΗΣ ΜΑΡΑΘΟΚΑΜΠΟΥ», στη Σάμο, το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023, στο κλειστό γήπεδο Πυθαγορείου, σε φιλικό αγώνα με τον «ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ».

Το νέο Δ.Σ. του «ΚΕΡΚΗ» αποτελείται από τους: Πρόεδρος Δημήτρης Χριστινίδης, Ταμίας Παναγιώτης Γιαννόπουλος, Γενικός Γραμματέας Στέφανος  Καλαμοβράκης, Μέλος Κλεάνθης Βοσδογάννης.

Αναφορικά με θέματα της ομάδας, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102,4, ο ΓΓ της ομάδας, κ. Στέφανος Καλαμοβράκης.

«Στην ουσία προτιμήσανε να πάνε με εννέα ομάδες στη Volley League, αρκεί η δέκατη να μην λέγεται «ΚΕΡΚΗΣ». Κάναμε πολλά πράγματα, σήμερα ήταν το δικαστήριο, για τα ασφαλιστικά μέτρα, που έχει ζητήσει ο «ΚΕΡΚΗΣ», ώστε να διακοπούν τα πρωταθλήματα, γιατί η προκήρυξη ήταν ξεκάθαρη. ότι η VolleyLeague θα είναι με δέκα ομάδες».

Ο προπονητής Μπακοδήμος Γιώργος είχε αναλάβει την ομάδα πέρυσι το Γενάρη και συνεχίζει κανονικά. «Η ομάδα στην ουσία είναι νέα, με παίκτες προερχόμενους από τις εθνικές ομάδες εφήβων-παίδων, που έχουν βλέψεις και φιλοδοξίες ώστε να προχωρήσουν και να βλέπουν το «ΚΕΡΚΗ» ως το επόμενο βήμα».

Πρώτος φιλικός αγώνας του Κέρκη Μαραθοκάμπου Σάμου με τον Φοίνικα Σύρου στο κλειστό Πυθαγορείου

Ως έδρα έχει επιλεγεί το γήπεδο Πυθαγορείου, άλλωστε αποτελούσε και την μοναδική επιλογή στην ουσία. Το Σάββατο ο «ΚΕΡΚΗΣ» θα πραγματοποιήσει φιλικό αγώνα με τον «ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ», μια ομάδα σταθερή αξία στη Volley League, ενώ την Κυριακή 9.30 το πρωί θα δοθεί ο κανονικός αγώνας. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, μια ευκαιρία να πάει ο κόσμος να γνωρίσει τους καινούργιους παίκτες και γενικά να μπει και η ομάδα στο «κλίμα».

Ως προς την απόφαση να μείνει η ομάδα της Σάμου εκτός, ο κ. Καλαμοβράκης είπε ότι έγινε με το έτσι θέλω, λόγω μετακίνησης και εξόδων και ότι «το θεωρώ μεγάλο ατόπημα». Η ομάδα αναμένει εδώ και ενάμιση χρόνο μία χρηματοδότηση από την Περιφέρεια και 1.500 ευρώ από τον Δήμο Δυτικής Σάμου.

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ