Πρωταθλητής της ΕΠΣ Σάμου η Ένωση Βαθύλλου – Πανσαμιακού

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

Πρωταθλητής της ΕΠΣ Σάμου η Ένωση Βαθύλλου – Πανσαμιακού

Μετά από ένα παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις, όπου οι δύο ομάδες του τελικού, Ένωση Βαθύλλου – Πανσαμιακού και Πυθαγόρα ήταν επιφυλακτικές στην εκδήλωση επιθέσεων, προσέχοντας ιδιαίτερα τις άμυνές του ώστε να μην δεχτούν γκόλ, η πλάστιγγα έγειρε στις λεπτομέρειες προς την ομάδα της Ένωσης.

Ο Πυθαγόρας μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και αιφνιδίασε την Ένωση με γκολ που πέτυχε ο Πουρλιδάλης στο 9’ βγαίνοντας στην πλάτη της άμυνας της Ένωσης μετά από γέμισμα του Κάρσα και με σούτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Όμως από το σημείο εκείνο και μετά η απόδοση του Πυθαγόρα έπεσε, ενώ η Ένωση πίεζε συνέχεια.

Πρωταθλητής της ΕΠΣ Σάμου η Ένωση Βαθύλλου – Πανσαμιακού

Η πίεση αυτή είχε αποτέλεσμα όταν στο 39΄σε μια σέντρα του Πασχάλη, ο τερματοφύλακας του Πυθαγόρα Θράβαλος, έδειξε ότι θα μπλοκάρει τη μπάλα, όμως η επέμβασή του ήταν ασταθής και ο Γιαννούλης που παρακολουθούσε τη φάση με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1 και οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου ισόπαλες.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε τη μεγάλη φάση, πλην δύο περιπτώσεων από ασταθείς αποκρούσεις των δύο τερματοφυλάκων, Θράβαλου και Μαρίνου.

Πρωταθλητής της ΕΠΣ Σάμου η Ένωση Βαθύλλου – Πανσαμιακού

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι πάμε για παράταση στο 88’ σε μια επίθεση της Ένωσης από δεξιά, ο Πασχάλης έκανε συρτή σέντρα στη μικρή περιοχή του Πυθαγόρα, ο Γιαννούλης εκμεταλλευόμενος την ταχύτητά του, τσίμπησε τη μπάλα μπροστά από τον αμυντικό του Πυθαγόρα κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας εν μέσω πολλών πανηγυρισμών των γηπεδούχων το 2-1.

Πρωταθλητής της ΕΠΣ Σάμου η Ένωση Βαθύλλου – Πανσαμιακού

Στα υπόλοιπα 7-8 λεπτά των καθυστερήσεων δεν έγινε κάποια ιδιαίτερη φάση και ο διαιτητής του αγώνα κ. Σίπκας σφύριξε τη λήξη του αγώνα μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των παικτών και των φιλάθλων της Ένωσης.

Τις απονομές των μεταλλίων έκανε ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου κ. Γιώργος Στάντζος, ενώ την απονομή του κυπέλλου έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου κ. Νίκος Βακάλης.

Πρωταθλητής της ΕΠΣ Σάμου η Ένωση Βαθύλλου – Πανσαμιακού

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος η ομάδα της Ένωσης Βαθύλλου – Πανσαμιακού, θα πάρει μέρος στα μπαράζ με άλλες ομάδες για την άνοδο στη Γ΄Εθνική κατηγορία. Η απόφαση που θα πάρει η Διοίκηση της ομάδας, αναμένεται να γίνει γνωστή την Πέμπτη (28/04).

Η τριάδα των διαιτητών ήταν πολύ καλή, δεν έκανε το μεγάλο λάθος, ενώ o διαιτητής δεν έκανε υπερβολική χρήση των κίτρινων καρτών με αποτέλεσμα να διακόπτεται ο αγώνας.

Μάθημα ήθους από τους παίκτες της ομάδας του Πυθαγόρα, όπου χειροκρότησαν τις απονομές στην ομάδα της Ένωσης Βαθύλλου Πανσαμιακού και τους αξίζουν συγχαρητήρια!!!

ΣΙΠΚΑΣ – ΚΑΛΛΙΝΙΩΤΗΣ – ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ