Ποντάρουμε στα «βαριά χαρτιά» στην Ιταλία

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

Eurobasket και Πρέμιερ Λιγκ με αποδόσεις υπερδιπλασιασμού!

Σε καλή αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται Ρόμα και Γιουβέντους στη Σέριε Α, έχουν τον πρώτο λόγο απόψε, για να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους. Ως σανίδα σωτηρίας βλέπει το Κύπελλο Γαλλίας η Λυών, αφού έχει απογοητεύσει στο πρωτάθλημα. Εισιτήριο για τα ημιτελικά της αντίστοιχης  διοργάνωσης στο Βέλγιο, διεκδικούν Μαλίν και Ζούλτε Βάρεγκεμ.

Διάβασε τα αποτελεσματα σουπερ λιγκ και βαθμολογια

  1. Κρεμονέζε – Ρόμα (19:30)

Ξεκινάμε από τη Σέριε Α. Απογοητευτική η Κρεμονέζε, παραμένει χωρίς νίκη έπειτα από 23 αγωνιστικές (επίδοση 0-9-14), σταθερά στην τελευταία θέση και… αγκαλιά με τον υποβιβασμό. Η Ρόμα έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά την πρόκριση επί της Σάλτσμπουργκ στο Γιουρόπα Λιγκ και με νίκη ξεπερνάει τη Λάτσιο και μπαίνει στην πρώτη τετράδα (έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ).

Ποντάρουμε στο 1.75 της απλής νίκης της Ρόμα.

  1. Γιουβέντους – Τορίνο (21:45)

Η «Γηραιά Κυρία» δείχνει να ξεπερνάει το σοκ της αφαίρεσης βαθμών κι έχει χτίσει μομέντουμ, μετρώντας 3 διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα και πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ επί της Ναντ. Αλλοπρόσαλλη η Τορίνο, ικανή να πάρει αποτέλεσμα απέναντι σε κάθε ομάδα της κατηγορίας και παράλληλα να μην υπερβεί το πιο χαμηλό εμπόδιο. Η Γιουβέντους βρήκε βηματισμό, έχει δικαίως τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στο τοπικό ντέρμπι.

Ποντάρουμε στο 2.20 του άσου με Over 1,5.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ