Ποιος είναι ο… sous-chef στην κουζίνα σας;

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

Ποιος είναι ο… sous-chef στην κουζίνα σας;

“Ποιες κατσαρόλες είναι οι καλύτερες; Τι κατσαρόλα να αγοράσω; Μήπως τελικά χρειάζομαι χύτρα;” Αυτές είναι μερικές μόνο από τις ερωτήσεις που έχετε στο μυαλό σας όταν πρόκειται να ανανεώσετε τα κουζινικά σας και στα Stark Stores θα βρείτε τις απαντήσεις που θέλετε! Θα μπορούσε να πει κανείς ότι οι κατσαρόλες είναι ο… sous-chef στην κουζίνα σας, αφού συνδέονται με την ποιότητα, τη γεύση και την υγιεινή του φαγητού και είναι, έτσι, υπεύθυνες για την επιτυχία ή την αποτυχία των γευμάτων σας.

Ποιος είναι ο… sous-chef στην κουζίνα σας;

Κατσαρόλες για εγγυημένη γευστική επιτυχία!

Στα Stark Stores θα βρείτε τεράστια ποικιλία σε επώνυμες επαγωγικές κατσαρόλες, αντικολλητικές, αλουμινίου, ανοξείδωτες, κατσαρόλες από χυτοσίδηρο, μεμονωμένες, αλλά και σε σετ κατσαρόλες, χύτρες ταχύτητας, κατσαρολάκια, αλλά και γυάλινα πυρίμαχα σκεύη ασύγκριτης ποιότητας και αισθητικής. Ανακαλύψτε την κατάλληλη για τον τύπο της εστίας σας, επιλέγοντας μέσα από εκείνες που είναι ενισχυμένες με αντικολλητική επίστρωση διαμαντιού, κεραμική ή μαρμάρινη επίστρωση και ξεκινήστε να μαγειρεύετε πιο ορεξάτες από ποτέ!

Σετ κατσαρόλες που σας λύνουν τα χέρια!

Ποιος είναι ο… sous-chef στην κουζίνα σας;

Ολοκληρωμένα σετ κατσαρόλες και τηγάνια, βρίσκονται στη διάθεσή σας στα Stark Stores και σας δίνουν τη δυνατότητα να απολαμβάνετε λειτουργικότητα και αποτελεσματικό ψήσιμο, με μεγάλη αντοχή στο χρόνο. Επιλέξτε με βάση το υλικό, το μέγεθος και τη σχεδίαση και αποκτήστε σετ κατσαρόλες αλουμινίου, ανοξείδωτες και αντικολλητικές με επίστρωση διαμαντιού, μαρμάρου ή κεραμική από επώνυμα brands όπως Berlinger Haus, Blaumman, Royalty line, Herzberg κ.ά. Επισκεφθείτε σήμερα το starkstores.gr και αποκτήστε τις κατσαρόλες που επιθυμείτε, στις σταθερά χαμηλότερες τιμές της αγοράς, εναλλακτικά επιλέξτε κάποια που θα βρείτε σε προσφορά και κάντε την ενασχόληση με τη μαγειρική… παιχνιδάκι!

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ