Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου «Το αγαθό της μόρφωσης είναι δικαίωμα όλων όπως το αγαθό της υγείας και της ζωής»

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

Αύξηση απορροφητικότητας κονδυλίων ΕΣΠΑ -  Άνοδος στην 7η από τις τελευταίες θέσεις η Π.Β.Α μέσα σε ένα χρόνο

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κωνσταντίνος Μουτζούρης με αφορμή την έναρξη του  σχολικού έτους  2021-2022 δήλωσε:

« Ένα νέο σχολικό έτος ξεκινά με  νέους στόχους και προσδοκίες  για όλους τους μαθητές και μαθήτριες αλλά  και το εκπαιδευτικό  προσωπικό.  Μία νέα χρονική περίοδος μαθησιακής εμπειρίας σε ένα ταξίδι γνώσης , που θα προσφέρει δεξιότητες και εφόδια για τη ζωή και την εξέλιξη όλων. Εύχομαι σε όλους τους μαθητές, μαθήτριες και την εκπαιδευτική κοινότητα, καλή και δημιουργική χρονιά και κυρίως ασφαλή.

Δυστυχώς και φέτος οι συνθήκες που ανοίγουν τα εκπαιδευτικά ιδρύματα εξακολουθούν να είναι κρίσιμες από υγειονομικής άποψης. Θα ήταν σωστό  να τηρηθούν οι υγειονομικοί κανόνες και τα μέτρα που προτείνονται, ώστε να διασφαλίζεται η ασφάλεια και η υγεία  στους χώρους εκπαίδευσης.

Το αγαθό της μόρφωσης είναι δικαίωμα όλων  όπως το αγαθό της υγείας και της ζωής. Εμείς ως Περιφέρεια όπως κάναμε και στο παρελθόν,  θα είμαστε  συμπαραστάτες , συνεργαζόμενοι στενά με τα στελέχη εκπαίδευσης και τους γονείς, συνδράμοντας εμπράκτως με όσα μέσα διαθέτουμε , όπου ζητηθεί η υποστήριξή και η  βοήθειά μας, αφού πιστεύουμε ότι επενδύοντας στη γνώση θέτουμε τα θεμέλια για το καλύτερο μέλλον όλων.

Καλή σχολική χρονιά σε όλους.»

 

 

Από το Γραφείο Τύπου

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ