Περιοδεία του Αλκιβιάδη Στεφανή στα Ψαρά

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

Περιοδεία του Αλκιβιάδη Στεφανή στα Ψαρά

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Αλκιβιάδης Στεφανής, συνεχίζοντας την προεκλογική του εκστρατεία, βρίσκεται από τη Δευτέρα 28 Αυγούστου στα Ψαρά.

Αρχικά συναντήθηκε με τον Δήμαρχο της Ηρωικής Νήσου των Ψαρών, κ. Βρατσάνο Κωνσταντίνο με τον οποίο προσέγγισαν όλες τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το νησί, εξετάζοντας τις επιλογές επίλυσής τους.

Περιοδεία του Αλκιβιάδη Στεφανή στα Ψαρά

Στη συνέχεια συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο και την κ. Ανδριάνα Βρατσάνου Αγγελική,  υποψήφια στον συνδυασμό του κ. Στεφανή «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ», συνομίλησαν με κατοίκους του νησιού.

Περιοδεία του Αλκιβιάδη Στεφανή στα Ψαρά

Σε μια ενδελεχή συζήτηση με τους κατοίκους του νησιού, είχε την ευκαιρία να ακούσει τις ανησυχίες και τις ανάγκες της τοπικής κοινότητας. Ο κ. Στεφανής εκφράζοντας τη σημασία που δίνει στα μικρά νησιά, ανέφερε ότι ήταν επιλογή του μόλις ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του να ξεκινήσει την περιοδεία του από τον Άγιο Ευστράτιο, ένα νησί  με μόλις 150 κατοίκους, τονίζοντας το ενδιαφέρον του για αυτά τα νησιά και τη διάθεσή του να προσφέρει λύσεις σε καίρια θέματα.

Περιοδεία του Αλκιβιάδη Στεφανή στα Ψαρά

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης δεσμεύτηκε να εργαστεί ακούραστα για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η τοπική κοινότητα, εκφράζοντας την αγάπη του για τον τόπο. Τα Ηρωικά Ψαρά, είναι ένα νησί πού έχει πλούσια ιστορία και αποτελεί παράδειγμα έμπνευσης για την ανάπτυξη και την πρόοδο της περιοχής.

Περιοδεία του Αλκιβιάδη Στεφανή στα Ψαρά

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ