Πείτε ναι στο ριγέ: Πώς να φορέσετε το απόλυτο fashion trend

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

Πείτε ναι στο ριγέ: Πώς να φορέσετε το απόλυτο fashion trend

Οι ρίγες παραμένουν ένα από τα πιο διαχρονικά μοτίβα και όχι άδικα, αφού είναι το πιο ευκολοφόρετο print. Λεπτές, χοντρές, πολύχρωμες, σε λευκό ή σκούρο ύφασμα, τραβούν αμέσως την προσοχή με θετικό πρόσημο. Κι αν κάποτε έντυναν τα ρούχα και τις στολές φυλακισμένων και απόκληρων της κοινωνίας, σήμερα το “εγκληματικό” είναι να μην υπάρχουν στην γκαρνταρόμπα σας. Οι ρίγες έχουν δύναμη, είναι statement και δημιουργούν οπτικές ψευδαισθήσεις. Θα έχετε παρατηρήσει ότι οι κάθετες ρίγες ψηλώνουν, ενώ οι οριζόντιες κάνουν το μέρος του σώματος που καλύπτουν να φαίνεται πιο φαρδύ χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα κακό, αφού όλα είναι θέμα ισορροπίας. Από τα top fashion trends και φέτος είναι οι ρίγες, γι΄ αυτό κι εμείς σας δίνουμε ιδέες, για να τις εντάξετε στο στιλ σας.

Όπως αναφέραμε παραπάνω, οι ρίγες συνδυάζονται πολύ πιο εύκολα με άλλα prints σε σχέση με άλλα μοτίβα, γι’ αυτό και ένα λευκό πουκάμισο με λεπτές μαύρες ρίγες είναι ένα κομμάτι-κλειδί για τις επόμενες αγορές σας. Μπορείτε να το ταιριάξετε με μια dark colored μίντι φλοράλ φούστα και τα μποτίνια σας για ένα ραντεβού, με ένα σκουρόχρωμο από τα γυναικεία τζιν για το γραφείο, ακόμα και με ένα χρωματιστό παντελόνι και ψηλοτάκουνα για μια έξοδό σας. Οι επιλογές σας είναι πολλές και σίγουρα αυτό το hero item θα σας δώσει έμπνευση για ακόμα περισσότερες, μόλις το αποκτήσετε.

Το επόμενο look που σας προτείνουμε μπορεί να σταθεί σε πολλά occasions από το πρωί μέχρι το βράδυ. Επιλέξτε από τα γυναικεία πλεκτά ένα γκρι πουλόβερ και συνδυάστε το με μια μίνι μαύρη φούστα με διακριτικές ρίγες που θα είναι πολύ κοντά στο χρώμα του υφάσματος και θα “παίζουν” με τα βλέμματα. Ολοκληρώστε το σύνολο με μπότες που φτάνουν μέχρι πάνω από το γόνατο, μια τραγιάσκα και θα έχετε μια κομψή εμφάνιση για τη δουλειά χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε μετά, εάν έχετε κανονίσει βόλτα με την παρέα σας.

Οι designers θέλουν τις ρίγες παντού όχι μόνο σε ρούχα, αλλά και σε αξεσουάρ. Είδαμε ριγέ εσάρπες σε raspberry χρώμα που θα κάνουν τη διαφορά σε ένα outfit, τσάντες με πολύχρωμες ρίγες για statement εμφανίσεις, αλλά και υπέροχα καλσόν με λεπτές και πιο παχιές ρίγες πάνω τους που δημιουργούν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Φορέστε ένα τέτοιο καλσόν με ένα κοντό μαύρο φόρεμα, ένα oversized σακάκι και τις γόβες σας και τα βλέμματα όλων θα είναι στραμμένα πάνω σας.

Πείτε κι εσείς ναι στο απόλυτο fashion trend της σεζόν υιοθετώντας τα παραπάνω looks!

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ