Παρουσίαση Υποψηφίων Βουλευτών για το Ν. Σάμου από το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

Παρουσίαση Υποψηφίων Βουλευτών για το Ν. Σάμου από το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ

Με δυναμική παρουσία φίλων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (29/04), στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Ανατολικής Σάμου, η παρουσίαση των υποψήφιων βουλευτών του κόμματος. Οι δύο υποψήφιοι βουλευτές, κ. Ουρανία Θάνου και κ. Κωνσταντίνος Αμουργιανός, συστήθηκαν στους ψηφοφόρους της Σάμου και παρουσίασαν το όραμά τους για την επόμενη μέρα, με το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα. Ο έτερος υποψήφιος από την Ικαρία κ. Σταμάτης Καρράς δεν παραβρέθηκε λόγω ασθένειας.

Οι κ. Κωνσταντίνος Αμουργιανός και κ. Ουρανία Θάνου, κάλεσαν τους συμπολίτες τους να στείλουν όλοι μαζί το ισχυρό μήνυμα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ και ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ, που έχουν ανάγκη τα νησιά. Την εκδήλωση προλόγισε ο Οικονομολόγος και Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής Σάμου κ. Γιώργος Γαϊτανής.

Κοινή συνισταμένη στις ομιλίες των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ ήταν το κάλεσμα για συστράτευση των ψηφοφόρων, τα συμφέροντα του τόπου και η έντονη κριτική σε Νέα Δημοκρατία και Σύριζα, για τη διακυβέρνηση της χώρας την τελευταία οκταετία.

Παρουσίαση Υποψηφίων Βουλευτών για το Ν. Σάμου από το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ

Η κ. Θάνου αναφέρθηκε στην τιμή και στην ευθύνη, που νιώθει για την υποψηφιότητα της και έκανε απολογισμό στις κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ, στα προβλήματα της οικονομίας, την αναξιοπιστία του επιτελικού κράτους της ΝΔ, την υποβάθμιση του κράτους, τη διαφθορά, τις αναθέσεις, τα εργασιακά, την υγεία και την αύξηση των κοινωνικών ανισοτήτων.

Ο κ. Αμουργιανός έκανε λόγο, για τη μεγάλη νησιωτική κοινότητα Σάμου, Φούρνων, Ικαρίας και Θύμαινας με την τεράστια ιστορία και πολιτιστική κληρονομιά, αλλά ταυτόχρονα, για τα πολλά προβλήματα που έχουν, λόγω της νησιωτικότητας και της απόστασης από την κεντρική εξουσία. Αναφέρθηκε στα προβλήματα παιδείας, της υγείας, τα κοινωνικά θέματα και τον τουρισμό αλλά και την ίδρυση και θεμελίωση του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στις 20 Μαρτίου 1984, επί κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργίας Ανδρέα Παπανδρέου.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο κ. Γαϊτανής ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους,  ενώ τόνισε ότι όλοι μαζί θα αγωνιστούν, για τη δημοκρατική ανατροπή και την πραγματική αλλαγή που χρειάζεται ο τόπος.

Ελένη Χατζηγεωργίου

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ