Πάρης Παπαγεωργίου: «Μαζί θα φέρουμε τη ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για τον τόπο μας»

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

Πάρης Παπαγεωργίου: «Μαζί θα φέρουμε τη ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για τον τόπο μας»

Την παρουσίαση του Δημοτικού συνδυασμού «ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» έκανε το βράδυ του Σαββάτου (23/09) στην πλατεία του Δημαρχείου Ανατολικής Σάμου, ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Παρασκευάς (Πάρης) Παπαγεωργίου.

Ο κ. Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στα βασικά προβλήματα που αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει η πόλη της Σάμου (βιολογικός – μεταναστευτικό κ.α.), όπως επίσης και τα υπόλοιπα μέρη του Δήμου Ανατολικής Σάμου.

Η παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων έγινε ονομαστικά από τον κ. Πάρη Παπαγεωργίου, ενώ ταυτόχρονα σε μεγάλη οθόνη, προβάλλονταν και το βιογραφικό του/της υποψηφίου.

Πάρης Παπαγεωργίου: «Μαζί θα φέρουμε τη ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για τον τόπο μας»

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Σάμου κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης, ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου κ. Γιώργος Στάντζος, η Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Άννη Ανδρεάδου, ο πρώην Δήμαρχος Σάμου κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος, η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Βάσω Ευστρατίου και πλήθος κόσμου. Συνοπτικά ο κ. Παρασκευάς (Πάρης) Παπαγεωργίου είπε τα εξής:

«Σας ευχαριστώ για τη σημερινή σας παρουσία. Είναι μεγάλη τιμή και χαρά, που βρίσκεστε σήμερα κοντά μου. Ανάμεσά σας βλέπω πρόσωπα γνωστά, πρόσωπα αγαπημένα. Βλέπω φίλους, γείτονες, συναδέλφους, συνεργάτες. Ανθρώπους που μας συνδέει ένας κοινός τόπος, μια κοινή αφετηρία, η Σάμος μας, ο τόπος που θυμόμαστε από παιδιά, ο τόπος που ζούμε και αγαπάμε. Μοιραζόμαστε την καθημερινότητα, τα προβλήματα, τις χαρές, τις αγωνίες, τις προσδοκίες και όλοι μας αναγνωρίζουμε ότι μπορούμε να έχουμε έναν καλύτερο Δήμο.

Δήμο λειτουργικό, με ποιοτικές υπηρεσίες, καλύτερες υποδομές και προοπτική ανάπτυξης. Είναι αλήθεια πως είμαστε τυχεροί. Ζούμε σε ένα μέρος προνομιακό, έναν τόπο εξαιρετικής ομορφιάς και ιστορίας. Όμως, πολλά από αυτά έχουν μείνει πίσω.

Πάρης Παπαγεωργίου: «Μαζί θα φέρουμε τη ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για τον τόπο μας»

Φίλες και φίλοι, όταν πήρα απόφαση,  να δηλώσω την υποψηφιότητά μου, το έκανα γιατί πιστεύω σε μία καλύτερη Ανατολική Σάμο, σε έναν τόπο ζωντανό, έναν τόπο που κινείται και εξελίσσεται. Έναν τόπο, που στρέφει το βλέμμα του με αυτοπεποίθηση στο μέλλον. Το έκανα γιατί είμαι πεπεισμένος ότι μαζί, όλες οι δημιουργικές και παραγωγικές δυνάμεις, μπορούμε να εργαστούμε, με σχέδιο και βούληση για τον τόπο μας.

Για αυτό βρισκόμαστε σήμερα εδώ, για να σας παρουσιάσουμε την προσπάθειά μας. Για να μοιραστούμε μαζί σας την χαρά της δημιουργίας, την δύναμη της ενότητας, την ελπίδα, το όραμα της «ΝΕΑΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ».

Πάρης Παπαγεωργίου: «Μαζί θα φέρουμε τη ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για τον τόπο μας»

Η «ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ», ο δημοτικός μας συνδυασμός δεν είναι απλά ένα άθροισμα ανθρώπων. Δεν είναι απλά μια επιλογή ανδρών και γυναικών, που απαρτίζουν ένα ψηφοδέλτιο. Είναι πρώτα από όλα, πάνω απ’ όλα μια ομάδα δυνατή, μια ομάδα με όραμα, μια ομάδα που θέλει και μπορεί να δουλέψει εντατικά και με αυταπάρνηση.

Η «ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ», είστε όλοι εσείς, είστε γυναίκες και άνδρες, που βάζετε στην άκρη τα προβλήματά σας και τις μεγάλες υποχρεώσεις σας. Είστε γυναίκες και άνδρες, που θα μπορούσατε να εφησυχάσετε, να πείτε δε με αφορά, να κοιτάξετε αλλού. Αντίθετα, όλες και όλοι, αποφασίσατε να μπείτε στην πρώτη γραμμή, να αγωνιστείτε, να στηρίξετε ο ένας τον άλλον και όλοι μαζί να στηρίξουμε τον τόπο μας.

Πάρης Παπαγεωργίου: «Μαζί θα φέρουμε τη ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για τον τόπο μας»

«Σε όσους λένε ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν μπορεί να σχεδιάσει, έχουμε ήδη απαντήσει με ένα ολοκληρωμένο και πλήρες πρόγραμμα, για όλους τους τομείς, με γνώση όλων των εργαλείων και των χρημάτων που θα χρειαστούν».

Ο κ. Παπαγεωργίου πρόσθεσε πως όλοι έχουν κοινούς στόχους και όραμα και πως οι προσπάθειες δεν είναι ατομικές, αλλά ομαδικές, ισχυρές για να κάνουν το όνειρο πραγματικότητα.

«Στόχος μας, να κερδίσουμε τις εκλογές και όλοι μαζί ενωμένοι, να πορευτούμε την επόμενη μέρα. Ο Δήμος μας χρειάζεται, μαζί θα τα καταφέρουμε. Μαζί θα φέρουμε τη «ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ», για τον τόπο μας».

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ