Ονειρεύεστε ιδανικό μπούστο;

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

Ονειρεύεστε ιδανικό μπούστο;

Η αυξητική στήθους είναι η ιδανική και πιο δημοφιλής επέμβαση για να σας χαρίσει το πλούσιο μπούστο που ονειρεύεστε! Χάρη στην τοποθέτηση ενθεμάτων σιλικόνης, αυξάνεται η πληρότητα, βελτιώνεται η συμμετρία και αποκαθίσταται ο χαμένος όγκος. Παράλληλα, βελτιώνεται η εξωτερική εμφάνιση και ανακτάται η χαμένη σας αυτοπεποίθηση. Η αυξητική στήθους πραγματοποιείται με γενική αναισθησία, όμως στις περισσότερες περιπτώσεις, μπορείτε να επιστρέψετε στο σπίτι σας, το ίδιο κιόλας βράδυ. Εάν επιθυμείτε πιο άρτιο, αρμονικό αποτέλεσμα, μπορείτε να συνδυάσετε την προσθετική στήθους με την ανόρθωση στήθους (μαστοπηξία).

Μείωση στήθους για στήθος αναλογικά συμμετρικό με το σώμα σας!

Η μείωση στήθους ενδείκνυται για εσάς που νιώθετε σωματική δυσφορία και πολλές φορές πόνο στην περιοχή του αυχένα και της πλάτης, λόγω του υπερβολικού βάρους των μαστών. Πρόκειται στην ουσία για επέμβαση που στοχεύει στην αφαίρεση του υπερβολικού μαζικού αδένα, λίπους του μαστού και δέρματος. Επιτυγχάνεται μέσα από μια ποικιλία τεχνικών και η κατάλληλη εξαρτάται από πλήθος παραγόντων, μεταξύ των οποίων είναι για παράδειγμα το μέγεθος και το σχήμα του μαστού και της θηλής σας, ο βαθμός χαλάρωσης του στήθους σας κ.ά. Η επιλογή της κατάλληλης τεχνικής, ωστόσο, θα πραγματοποιηθεί έπειτα από συζήτηση με τον γιατρό σας.

Πλαστική στήθους για τέλειο στήθος!

Ονειρεύεστε ιδανικό μπούστο;

Η πλαστική στήθους περιλαμβάνει την αυξητική στήθους, τη μείωση και την ανόρθωση (μαστοπηξία) ενώ οι τιμές ποικίλουν ανάλογα την επέμβαση και την κάθε περίπτωση. Χάρη στην εξέλιξη της τεχνολογίας και τη χρήση υπερσύγχρονων πλέον μεθόδων, η πλαστική στήθους αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς και ασφαλείς αισθητικές επεμβάσεις. Εάν, λοιπόν, είστε έτοιμες να δείτε το στήθος σας να αλλάζει προς το καλύτερο, δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε σε κάποιον έμπειρο και εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό, που θα σας εξασφαλίσει ένα άρτιο και απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα!

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ