Οι καλύτερες ιδέες για ένα… καυτό μπάνιο!

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

Οι καλύτερες ιδέες για ένα… καυτό μπάνιο!

Νιπτήρες μπάνιου ένθετοι, επικαθήμενοι, υποκαθήμενοι, επιτοίχιοι ή με κολώνα, σας περιμένουν στη ΡΕΛΛΟΣ, για να δημιουργήσετε το πιο λειτουργικό και ατμοσφαιρικό μπάνιο! Το κλειδί για την επιτυχημένη διακόσμηση μπάνιου είναι η αρμονική ισορροπία μεταξύ λειτουργικότητας και αισθητικής και οι νιπτήρες με την υπογραφή των μεγαλύτερων κατασκευαστών, όπως GSI και Rak Ceramics, αποτελούν την καλύτερη εγγύηση. Εξερευνήστε τη συλλογή της ΡΕΛΛΟΣ και επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη συλλογή σε νιπτήρες οβάλ, στρογγυλούς ή παράλληλόγραμμους, εκείνον που ταιριάζει στο μπάνιο σας. Συνδυάστε με τις κατάλληλες βαλβίδες νιπτήρα, που θα βρείτε σε προσιτές τιμές και συνθέστε το μπάνιο σας όπως το ονειρεύεστε!

Πλακάκια μπάνιου για premium γούστο!

Τα πλακάκια μπάνιου παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο, όχι μόνο στην αισθητική, αλλά και στη λειτουργικότητα ενός μπάνιου και στη ΡΕΛΛΟΣ θα βρείτε τα καλύτερα! Cerdisa και Roca είναι δύο από τις πιο αναγνωρισμένες εταιρείες του χώρου, που έχει επιλέξει να έχει η ΡΕΛΛΟΣ στη συλλογή της, για να διαλέξετε τα πλακάκια στις διαστάσεις, στα σχέδια, στο υλικό και στην υφή που προτιμάτε! Αναζητήστε τα δημοφιλή κεραμικά πλακάκια ψηφίδα ή προτιμήστε γρανιτοπλακάκια με εφέ μαρμάρου ή μωσαϊκό. Θυμηθείτε, ωστόσο, να δείτε και τα πορσελανάτα πλακάκια, που αποτελούν πιο ιδιαίτερη επιλογή!

Οι καλύτερες ιδέες για ένα… καυτό μπάνιο!

Βάση ντουζιέρας για λειτουργικότητα και αισθητική στο maximum!

Η βάση ντουζιέρας είναι η ιδανική επιλογή για μικρά μπάνια, ενώ προσδίδει καλαισθησία στα μεγαλύτερα. Γωνιακές, ημικυκλικές, παραλληλόγραμμες, τετράγωνες, ακρυλικές ή από ποιοτικές πορσελάνες, όλες οι ντουζιέρες που θα βρείτε στη ΡΕΛΛΟΣ είναι επώνυμες και εξαιρετικά ανθεκτικές στον χρόνο και στα μικρόβια. Επισκεφθείτε σήμερα το rellos.gr, αποκτήστε τις βάσεις ντουζιέρας που θέλετε, συνδυάστε με τα απαραίτητα σιφώνια, σχάρες και κανάλια και απολαύστε ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, που θα σας εντυπωσιάσει!

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ