Ξύλινα κουτιά και είδη συσκευασίας για δώρα… ανεκτίμητης αξίας!

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

Ξύλινα κουτιά και είδη συσκευασίας για δώρα… ανεκτίμητης αξίας!

Τα ξύλινα κουτιά, ανέκαθεν αποτελούσαν ωραία και πρακτική ιδέα συσκευασίας δώρου, αλλά και αποθήκευσης. Στη Siganos Pack και στην κατηγορία Ξύλινα Κουτιά θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, για να επιλέξετε εκείνο της αρεσκείας σας. Κουτιά παραλληλόγραμμα και τετράγωνα, με αποσπώμενο καπάκι, συρταρωτό ή με μεταλλικό κλείσιμο, μπαούλα, με παράθυρο, για άλμπουμ, για στέφανα και αποθήκευση φωτογραφιών. Εξερευνήστε ολόκληρη τη συλλογή της Siganos Pack και επιλέξτε το ξύλινο κουτί ή κουτάκι που θα φιλοξενήσει το δώρο ή τα αγαπημένα σας προσωπικά αντικείμενα. Κι αν δεν σας ενδιαφέρει η λιανική, αλλά η χονδρική αγορά, το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να επικοινωνήσετε με τη Siganos Pack!

Είδη συσκευασίας που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την αισθητική τους!

Ξύλινα κουτιά και είδη συσκευασίας για δώρα… ανεκτίμητης αξίας!

Τα είδη συσκευασίας που θα συναντήσετε στη Siganos Pack, δύσκολα θα τα βρείτε αλλού! Εκτός του είναι άκρως ποιοτικά και καλαίσθητα, καλύπτουν μια ευρεία γκάμα αναγκών. Τσάντες δώρου, κορδέλες, κιβώτια, ξύλινα κουτιά, καλάθια, από άριστο υλικό κατασκευής, υλικά για μπομπονιέρες και κάθε είδους συνθέσεις, συσκευασίες δώρου, περιτυλίγματα packaging, υφάσματα, πουγκιά και τούλια για κάθε χρήση, δημιουργούν το αμπαλάζ των ονείρων σας και εκπλήσσουν ευχάριστα τον παραλήπτη του δώρου σας. Ωστόσο, στη Siganos Pack, θα βρείτε και είδη μεταφοράς και catering, όπως δοχεία, ταινίες, σχοινιά και σπάγγους, βάζα, ποτήρια, πιάτα, κουβέρ, σκεύη αλουμινίου, σκεύη μικροκυμάτων, μπολ ζαχαροπλαστικής και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

Επισκεφθείτε σήμερα, λοιπόν, το siganospack.gr, επιλέξτε τα προϊόντα που εξυπηρετούν καλύτερα τις ανάγκες σας και υποδεχθείτε τα στον χώρο σας, όπου κι αν βρίσκεστε εντός Ελλάδας. Αν και η εταιρεία εδράζεται στο Ηράκλειο Κρήτης, δραστηριοποιείται, άλλωστε, παντού!

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ