Να τι λείπει από μια… ατμοσφαιρική καθημερινότητα!

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

Να τι λείπει από μια… ατμοσφαιρική καθημερινότητα!

Τώρα το καλοκαίρι, που οι ρυθμοί πέφτουν και η καθημερινότητα είναι πιο χαλαρή, τα βράδια αποκτούν άλλον νόημα, με φίλους στη βεράντα ή στον κήπο. Ένα ποτήρι κρασί, μουσικούλα, ελαφρύ αεράκι και δεν χρειάζεστε κάτι άλλο για να νιώσετε εκείνη τη γλυκιά αίσθηση απόλυτης χαλάρωσης. Ή μάλλον χρειάζεστε! Τα χειροποίητα αρωματικά κεριά ή τα αρωματικά χώρου με στικς της WAKS Candles, που θα προσθέσουν στην ατμόσφαιρα το μοναδικό τους χαρακτηριστικό άρωμα, που μένει αξέχαστο.

Αρωματικά κεριά χειροποίητα για στιγμές ατμοσφαιρικές!

Αρωματικά κεριά χειροποίητα, που μαγεύουν όλες τις αισθήσεις, θα βρείτε στη WAKS Candles, την ελληνική οικογενειακή επιχείρηση, που είναι αφοσιωμένη στη δημιουργία ποιοτικών, καλαίσθητων και πολυτελών αρωματικών προϊόντων, με σεβασμό στη φύση. Όλα τους είναι φτιαγμένα στο χέρι από εξειδικευμένους τεχνίτες που εμπνέονται από την ελληνική παράδοση και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να δημιουργήσουν προϊόντα που ξεχωρίζουν. Εξερευνήστε την πλούσια συλλογή WAKS και επιλέξτε το δικό σας αρωματικό κερί σε βάζο ή σε γυάλινο ποτήρι, φτιαγμένο από φυσικό, χειροποίητο μείγμα σόγιας, καρύδας και μελισσοκεριού που εξασφαλίζει την καλύτερη ποιότητα καύσης και… στιγμές πολυτελούς ευωδίας!

Αρωματικά χώρου με στικς, για κάθε χώρο!

Να τι λείπει από μια… ατμοσφαιρική καθημερινότητα!

Τα αρωματικά χώρου με στικς WAKS συνδυάζουν την ποιότητα με τη σύγχρονη αισθητική και χάρη στο μοναδικό του άρωμα, συμβάλλουν στη δημιουργία μιας καθημερινής αίσθησης ευεξίας. Τα reed diffusers με ξυλάκια σε γυάλινα δοχεία ή σε χειροποίητα κεραμικά που υπογράφει η Χριστίνα Μόραλη, αποτελούν μάλιστα την ιδανική επιλογή για να αρωματίσετε κάθε σας χώρο.

Επισκεφθείτε, λοιπόν, το wakscandles.com και ανακαλύψτε το αρωματικό χώρου, που θα σας φτιάχνει καθημερινά τη διάθεση, αρωματίζοντας τον χώρο σας και αναβαθμίζοντας κάθε στιγμή της ημέρας σας!

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ