Νίκος Κακλαμάνης- Χωρίς τηλεφωνικό κέντρο το Νοσοκομείο Σάμου

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

Νίκος Κακλαμάνης: «Η παραχώρηση του Επικούρειου Πολιτιστικού Κέντρου σε ιδιωτικό φορέα, αποτελεί σκάνδαλο»
Σε ανάρτηση-καταγγελία προχώρησε ο ιατρός Νίκος Κακλαμάνης, αναφορικά με το θέμα που έχει προκύψει στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» με το τηλεφωνικό κέντρο του ιδρύματος και τα προβλήματα που προέκυψαν εξαιτίας της παρατεταμένης βλάβης του. Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του αναφέρει τα εξής:
«ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΑΜΟΥ
Στο νοσοκομείο Σάμου, εδώ και μέρες, έχει τεθεί εκτός λειτουργίας το τηλεφωνικό κέντρο. Η επικοινωνία γίνεται από τα προσωπικά κινητά των εργαζομένων. Στη στάση νοσηλευτών της μονάδας τεχνητού νεφρού δεν υπάρχει τηλέφωνο. Για να μάθουμε το αποτέλεσμα μιας επείγουσας εξέτασης, θα πρέπει μια νοσηλεύτρια να εγκαταλείψει τη θέση της και να πάει στο εργαστήριο.
Οι εκτιμήσεις για την αποκατάσταση της βλάβης κυμαίνονται από 10 ημέρες, έως 4 μήνες.
Ουδέποτε, στα 35 χρόνια, που εργάστηκα σε διάφορα νοσοκομεία, αντιμετώπισα παρόμοιο πρόβλημα. Δεν ήταν μη προβλέψιμο. Δεν είναι φυσική καταστροφή. Ο ΟΤΕ έχει προειδοποιήσει εγγράφως εδώ και δύο περίπου χρόνια, για την βεβαιότητα κατάρρευσης του τηλεφωνικού κέντρου.
Το χειρότερο είναι το πέπλο σιωπής. Η είδηση δεν υπάρχει στα τοπικά μέσα, ο λαλίστατος σύλλογος εργαζομένων τηρεί αιδήμονα σιωπή. Η παρακμή μας δεν έχει τέλος».

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ