Νέος Πανσαμιακός – Valencia CF Soccer Camp… Επιτυχία και χαμόγελα για τα μικρά παιδιά…

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

Νέος Πανσαμιακός – Valencia CF Soccer Camp… Επιτυχία και χαμόγελα για τα μικρά παιδιά…

Στο Δημοτικό Στάδιο Σάμου, 1 -3 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε το φετινό καλοκαιρινό προπονητικό πρόγραμμα της Βαλένθια -Valencia CF Soccer Camp.

Τα Valencia CF Soccer Camps αποτελούν ένα προπονητικό εργαλείο, που βοηθούν τα παιδιά σε όλο τον κόσμο να μάθουν τα βασικά του ποδοσφαίρου ακολουθώντας τη μεθοδολογία της Valencia CF Academy.

Έχουν ένα διασκεδαστικό, αθλητικό και εκπαιδευτικό σκοπό και απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας από 5 έως 16 ετών, που θέλουν να διδαχθούν τα μυστικά του ποδοσφαίρου υπό την επίβλεψη προπονητών της Valencia CF Academy.

Νέος Πανσαμιακός – Valencia CF Soccer Camp… Επιτυχία και χαμόγελα για τα μικρά παιδιά…

Ταυτόχρονα όμως τα Valencia CF Soccer Camps στοχεύουν στο να εντοπίσουν νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και στη συνέχεια μέσα από το Elite Program να τους βελτιώσουν και να τους παρουσιάσουν στην Valencia CF Academy.

Αναφορικά με το θέμα φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4, «Ημερολόγιο Ερτζιανών» με τον Μάνο Στεφανάκη,ο προπονητής του νέου Πανσαμιακού κ. Σταμάτης Κουλούρης και κάτοχος του διπλώματος  UEFA A.

«Διοργανώνουμε αυτό το Camp τρίτη χρονιά, δεύτερη χρονιά σε άμεση συνεργασία με την ομάδα της Valencia της Ισπανίας. Έρχεται προπονητής μέσα από την Ακαδημία της Valencia, ούτε εκπαιδευόμενος, έχει τμήμα και προπονεί μέσα στην Ακαδημία. Έρχεται στο νησί μας ο κ. Mario Bonic, που συνεργάζεται με την ομάδα της Valencia εδώ στην Ελλάδα, είναι συντονιστής των προπονητών εδώ στην Ελλάδα και άνοιξε προπονητικό πρόγραμμα για να εκπαιδευτούν οι προπονητές μέσω του προγράμματος και μετέπειτα να προσπαθήσουν να δουλέψουν με τη μεθοδολογία της Valencia τα παιδιά, που ανήκουν στις ακαδημίες μας. Ήρθε επίσης φέτος ο Vicent Gilabert Signes, ο οποίος είναι προπονητής της ομάδας U9 και βιντεοαναλυτής της U19 της Ακαδημίας της Valencia CF.

Νέος Πανσαμιακός – Valencia CF Soccer Camp… Επιτυχία και χαμόγελα για τα μικρά παιδιά…

Αυτό το Camp διοργανώνεται, για να γνωρίσουν και παιδιά εκτός ακαδημίας, τη μεθοδολογία της Valencia. Ταυτόχρονα, εκπαιδευόμαστε και εμείς μέσα από αυτό, οι προπονητές περνούν μία αξιολόγηση από τον προπονητή, που έρχεται εδώ και από τον κ. Mario Bonic, οπότε εκτός της αξιολόγησης, που γίνεται στα παιδιά, εκτός της μετάδοσης της μεθοδολογίας της Valencia, γίνονται πράγματα για τα οποία θέλουμε να έχουμε συνέπεια και για αυτό γίνεται τόσα χρόνια, ώστε να είμαστε ενεργοί μέσα σε αυτό το δίκτυο».

Νέος Πανσαμιακός – Valencia CF Soccer Camp… Επιτυχία και χαμόγελα για τα μικρά παιδιά…

Όπως πρόσθεσε ο κ. Κουλούρης, τα παιδιά χρειάζονται κίνητρο, καθοδήγηση με τον τρόπο της Valencia, η οποία έχει αρχές και αξίες, όπως είναι η φιλία, η γενναιότητα, η συνεργασία, τις οποίες έχει η ακαδημία ως αρχή.

Στο πρόσφατο ταξίδι στην Ισπανία, παιδί από τη Σάμο είχε την ευκαιρία να βρεθεί σε μεγάλο προπονητικό γήπεδο, να παίξει με παιδιά από άλλες χώρες και να αποκτήσει μοναδικές εμπειρίες.

Νέος Πανσαμιακός – Valencia CF Soccer Camp… Επιτυχία και χαμόγελα για τα μικρά παιδιά…

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για το γυναικείο ποδόσφαιρο, έτσι έγιναν προσπάθειες δημιουργίας τμήματος και του χρόνου ευελπιστεί ο κ. Κουλούρης, ότι θα υπάρχει ενεργή ομάδα.

Αναμνηστικά δώρα στους δύο προπονητές επέδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Βασίλης Πανουράκης.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ