Με ομόφωνη απόφαση Δ.Σ. Αν.Σάμου, αποφασίστηκε η ονοματοδοσία Σταδίου Σάμου σε Δημοτικό Στάδιο Σάμου «Εμμανουήλ Βαλαγεωργίου»

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

Διευκρινήσεις Δήμου Αν. Σάμου για το Δημοτικό Στάδιο Σάμου
Με απόλυτη πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου Ανατολικής Σάμου αποφασίστηκε η Ονοματοδοσία Σταδίου Σάμου σε Δημοτικό Στάδιο Σάμου «Εμμανουήλ Βαλαγεωργίου».
Η είδηση του θανάτου ενός ανθρώπου που αφιέρωσε τη ζωή του στον αθλητισμό, στο στίβο και στο σωματείο της Αναγέννησης του οποίου υπήρξε και συνιδρυτής, του Εμμανουήλ Βαλαγεωργίου σκόρπισε ανείπωτη θλίψη στην κοινωνία της Σάμου. Εισηγήθηκα ενώπιον των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου να λάβουμε την απόφαση για την ονοματοδοσία του δημοτικού μας σταδίου σε «Δημοτικό Στάδιο Σάμου Εμμανουήλ Βαλαγεωργίου» τιμώντας την μνήμη του και αναγνωρίζοντας την μακροχρόνια προσφορά του και τη συμβολή του στον αθλητισμό, στα παιδιά και στην τοπική μας κοινωνία.
Ο Εμμανουήλ Βαλαγεωργίου δικαιώθηκε εν ζωή από τους συμπολίτες του και τιμήθηκε για την αδιάκοπη προσφορά του στον τοπικό αθλητισμό. Όλοι μας γνωρίζουμε ότι ο Βαλαγιώργης υπήρξε επί δεκαετίες ακούραστος εργάτης του κλασικού αθλητισμού, το ενδιαφέρον του για το εν λόγω στάδιο ήταν συνεχές και επίμονο, ήταν το δεύτερο σπίτι του. Η αγάπη και η αφοσίωσή του στον στίβο ήταν αυτή που ενέπνευσε και ανέδειξε αθλητές και σημερινούς προπονητές.
Ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του εκλιπόντος και αγαπητού σε όλους μας Εμμανουήλ Βαλαγεωργίου το σώμα αποφάσισε θετικά για την ονοματοδοσία του δημοτικού μας σταδίου.

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ