“Μαγικό” «Χωριό των Ξωτικών» στο Πυθαγόρειο. Πρέπει να πας…

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

“Μαγικό” «Χωριό των Ξωτικών» στο Πυθαγόρειο. Πρέπει να πας…

Κυριακή βράδυ (03/12), ελεύθερο πρόγραμμα (σχετικά), θέλαμε να δούμε και να νιώσουμε από κοντά τι δημιούργησαν για τα φετινά Χριστούγεννα στο Πυθαγόρειο. Μια ιδιωτική πρωτοβουλία (Πολιτιστικός Σύλλογος Πυθαγορείου «Ο Λυκούργος»), με ιδιόχειρες κατασκευές που μαγεύουν τα μικρά παιδιά, αλλά ταυτόχρονα και τα μεγάλα παιδιά, που θυμούνται τα παιδικά τους χρόνια.

Εκεί στην πλατεία Ειρήνης στο Πυθαγόρειο, αλλά και εσωτερικά του πρώην Δημαρχείου Πυθαγορείου, στήθηκε το «Χωριό των Ξωτικών».

“Μαγικό” «Χωριό των Ξωτικών» στο Πυθαγόρειο. Πρέπει να πας…

Η αίσθηση είναι μαγευτική από την πρώτη στιγμή που περνάς το μικρό δρομάκι για να πας στην πλατεία. Ο γαλάζιος φωτισμός σε προδιαθέτει για το τι πρόκειται ν’ αντικρίσεις, ενώ η Χριστουγεννιάτικη μουσική σε βάζει κατευθείαν στην ανάλογη διάθεση που πρέπει να έχεις, τουλάχιστον αυτές τις μέρες.

«Το χωριό των Ξωτικών» στο Πυθαγόρειο στην πλατεία Ειρήνης, είναι με είσοδο ελεύθερη, με πολλά Χριστουγεννιάτικα θέματα, εκπλήξεις και δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά.

“Μαγικό” «Χωριό των Ξωτικών» στο Πυθαγόρειο. Πρέπει να πας…

Εκεί τα παιδιά μπορούν να επισκεφθούν το γλυκόσπιτο, το παραμυθόσπιτο, να κάνουν διάφορες κατασκευές, να στείλουν το γράμμα στον Άη Βασίλη, να κάνουν face painting με ζωγραφιές και σχέδια στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Οι επόμενες ημερομηνίες λειτουργίας του «Χωριού των Ξωτικών» είναι τις παρακάτω ημερομηνίες:

Σαββατοκύριακο 09 – 10 Δεκεμβρίου 2023 , ώρες 17:00 – 21:00.

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023, ώρες 17:00- 21:00.

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023 στις 17:30 – Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Πολιτιστικού Συλλόγου Πυθαγορείου ¨Ο ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ¨, με μικρό θεατρικό από τα παιδιά του συλλόγου, στολισμό και φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, προσφορά μπουφέ με γιορτινά εδέσματα σε όλους τους παραβρισκόμενους, δωρεάν συμβολικά δώρα σε όλα τα παιδιά από τον Άη Βασίλη.

“Μαγικό” «Χωριό των Ξωτικών» στο Πυθαγόρειο. Πρέπει να πας…

Ένα Χριστουγεννιάτικο χωριό (δίνοντάς του οποιαδήποτε ονομασία), σε οποιοδήποτε μέρος, μπορεί να είναι μια ονειρεμένη και ευχάριστη εμπειρία, καθιστώντας την επίσκεψη σ’ αυτό, έναν όμορφο τρόπο να απολαύσεις την εορταστική περίοδο.

Και πραγματικά οι άνθρωποι του Πολιτιστικού Συλλόγου Πυθαγορείου «Ο Λυκούργος» τα κατάφεραν.

Καλά Χριστούγεννα…

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ