Μήνυμα Δημάρχου Ανατολικής Σάμου Γεωργίου Στάντζου

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

Γιώργος Στάντζος: «Γενναία αποσυμφόρηση του ΚΥΤ και ο υπόλοιπος πληθυσμός στου «ΖΕΡΒΟΥ». Μην μας πανικοβάλλει το επίπεδο 2 ή 3..»

«Αύριο, αρχή του νέου έτους αναλαμβάνουν οι νέες Περιφερειακές και Δημοτικές Αρχές. Εύχομαι στον Περιφερειάρχη , στους Αντιπεριφερειάρχες Β. Αιγαίου και στους 2 Δημάρχους της Σάμου να επιτύχουν στο έργο τους προκειμένου να ωφεληθούν και να προοδεύσουν τα νησιά μας. Αυτό που υποσχεθήκαμε το τηρήσαμε, ο νεοσύστατος Δήμος Αν. Σάμου έχει διαφορετικό σημείο εκκίνησης με το πήχη πλέον σταθεροποιημένο ψηλά . Με παρακαταθήκη τη σταθερή αναγνώριση και επιρροή του δήμου εκτός νησιού και με εργαλεία, μέσα και πόρους εξασφαλισμένους. Όπως και προβλήματα , ανοιχτά θέματα και προκλήσεις στα οποία έχω δεσμευτεί ότι θα συμβάλλω προκειμένου να επιλυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Και θα το πράξω.

Αυτή η θητεία που πέρασε δεν ήταν η συνήθης και το ξέρουμε όλοι, μέτρησε για πολλές. Με τα καλά, τις επιτυχίες αλλά και με τα λάθη, τις αδυναμίες και τις παραλείψεις. Αυτονόητο για εμένα και πολιτικά και ηθικά είναι ότι “παραδίδω” το δήμο αλλά δεν εγκαταλείπω τη προσπάθεια για μια καλύτερη κοινωνία για μια καλύτερη Σάμο. Είμαι υπερήφανος για την τοπική κοινωνία που καλέστηκα το 2019 να υπηρετήσω, είμαι υπερήφανος για τη Σάμο που τόσο δοκιμάσθηκε αλλά άντεξε και κινείται γοργά έχοντας μπροστά της ευκαιρίες προόδου και ανάπτυξης που πρέπει να διαχέονται σε όλους και όλες δίχως διαχωρισμούς , ευνοημένους και εξαιρέσεις.

Θα συνεχίσω να είμαι παρών και θα υπηρετήσω με υπευθυνότητα και αγώνα από τη νέα θέση που με τάξατε, της αντιπολίτευσης. Το οφείλω σε εσάς που με τιμήσατε με την εμπιστοσύνη, τη στήριξη, τη κριτική, τη διαφωνία και τη συνεργασία σας. Είμαι υπερήφανος για τις αξίες που υπηρέτησε, το έργο και τις προσπάθειες της απερχόμενης δημοτικής αρχής, είμαι υπερήφανος για το Δημοτικό Συμβούλιο που παραδίδει. Αυτό είναι πραγματική ελευθερία και τιμή , να μπορώ να σας κοιτάζω στα μάτια και να συνεχίζω να προσπαθώ να φανώ αντάξιος σας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους ,ανεξαρτήτου παράταξης, περιφερειακούς, κοινοτικούς και δημοτικούς .

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φορείς του τόπου μας διότι χωρίς τη γόνιμη συνεργασία τους ο δήμος δεν θα προχωρούσε μπροστά ξεπερνώντας τον εαυτό του και τα προβλήματα που αντιμετώπισε.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τη καρδιά μου στις υποψήφιες και τους υποψήφιους της “ΑΝΑΣΑ για τη Σάμο ” , τους φίλους και τις φίλες του συνδυασμού με τους οποίους δώσαμε με ειλικρίνεια και ήθος τη μάχη μαζί. Εύχομαι ολόψυχα Καλή Χρονιά με υγεία και η Σάμος μας να προχωρά μόνο μπροστά και να ανεβαίνει συνεχώς ψηλά, εκεί που της αξίζει».

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Γιώργος Στάντζος

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ