ΛΑ.Σ. Ανατολικής Σάμου: Σύσκεψη υποψηφίων σε Δήμο και Κοινότητες

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

ΛΑ.Σ. Ανατολικής Σάμου: Σύσκεψη υποψηφίων σε Δήμο και Κοινότητες

Σύσκεψη πραγματοποίησαν οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωση Ανατολικής Σάμου το απόγευμα της Δευτέρας 18/09 σε Δήμο και Κοινότητες. Το καλωσόρισμα έκανε ο Σταμάτης Φιλιππής, γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Σάμου του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος και εκ νέου υποψήφιος, ενώ ακολούθησε η ομιλία του Τίμου Χατζηλαγού, υποψήφιου δημάρχου. Στα βασικά σημεία της ομιλίας έγινε λόγος για την αξία όλο και περισσότεροι αγωνιστές να εκλεγούν στο Δήμο Ανατολικής Σάμου για να μεγαλώσει η αντιπαράθεση και η διεκδίκηση των εργαζομένων, των αυτοαπασχολουμένων και της νεολαίας, των γυναικών, των συνταξιούχων για τα ζητήματα που αφορούν στην καθημερινότητά τους.

Στην κουβέντα που ακολούθησε μεταξύ των συμμετεχόντων αναδείχθηκαν τα βασικά σημεία που οι νέοι εκλεγμένοι θα παλέψουν την επόμενη μέρα των εκλογών όπως βέβαια έκανα όλα αυτά τα χρόνια όπως:

ΛΑ.Σ. Ανατολικής Σάμου: Σύσκεψη υποψηφίων σε Δήμο και Κοινότητες

Ενάντια στην ακρίβεια, για αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν υγεία για όλους, στελέχωση των δομών υγείας σε πόλεις και χωριά με προσωπικό και εξοπλισμό, ώστε να μην εξαναγκάζονται οι κάτοικοι να πηγαίνουν στην πρωτεύουσα ακόμα και για στοιχειώδεις εξετάσεις, για δημόσια και δωρεάν παιδεία για όλα τα παιδιά με ασφαλή κτίρια και υποδομές, προγράμματα μεταφοράς των μαθητών. Θα παλέψουν για να στηριχθεί ο πρωτογενής τομέας με μείωση συνολικά του κόστους παραγωγής και έργα που θα συμβάλουν στη βελτίωση της παραγωγής, για βελτίωση της συγκοινωνίας εντός του νησιού αλλά και της σύνδεσής του με τα γύρω νησιά και την κεντρική Ελλάδα με σημαντική μείωση των εισιτηρίων.

Για αντιπυρική, αντιπλημμυρική και αντισεισμική θωράκιση του δήμου μας, άμεση λήψη μέτρων για το πρόβλημα της λειψυδρίας. Για να κλείσει η φυλακή προσφύγων και μεταναστών στου Ζερβού, να μη γίνουν τα νησιά ΝΑΤΟικές βάσεις για τα συμφέροντα των ΗΠΑ και της ΕΕ.

ΛΑ.Σ. Ανατολικής Σάμου: Σύσκεψη υποψηφίων σε Δήμο και Κοινότητες

Οι άλλες δημοτικές παρατάξεις ούτε θέλουν ούτε μπορούν να υπηρετήσουν ό, τι έχει ανάγκη ο λαός της Σάμου. Είναι οι «μπροστινοί» των αστικών κυβερνήσεων που αναλαμβάνουν ρόλο «πυροσβέστη» στις λαϊκές αντιδράσεις και διεκδικήσεις μας. Συμβάλλουν ώστε οι ζωές του λαού να αποτελούν διαχρονικά κόστος, να υποβαθμίζεται η ποιότητά τους ιδιαίτερα στο νησί μας.

Οι υποψήφιοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση σε δήμο και κοινότητες και επικεφαλής τον Τίμο Χατζηλαγό ανανέωσαν το ραντεβού μας για την 21η Σεπτέμβρη στις 10 το πρωί έξω από το Εργατικό Κέντρο στην απεργία που καλεί το Εργατικό Κέντρο Σάμου και το Νομαρχιακό Τμήμα Σάμου της ΑΔΕΔΥ αλλά και στις περιοδείες των επόμενων ημερών στην πόλη μας και στα χωριά μας!

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ