Λάθη που κάνετε και δεν είστε παραγωγικοί στην δουλειά σας

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

Λάθη που κάνετε και δεν είστε παραγωγικοί στην δουλειά σας

Το να δουλεύετε, δεν είναι εύκολο σε καμία περίπτωση. Για αυτόν τον λόγο, χρειάζεται όταν δουλεύετε, να το κάνετε όσο πιο σωστά γίνεται. Στην συνέχεια θα βρείτε κάποια λάθη που πρέπει να αποφεύγετε ώστε να είστε παραγωγικοί στην δουλειά σας.

Δεν ακολουθείτε το πρόγραμμά σας

Βασική προϋπόθεση για να μπορείτε να δουλέψετε παραγωγικά, είναι να έχετε ένα πρόγραμμα για την κάθε σας μέρα.

Σε αυτό το πρόγραμμα, μπορείτε να σημειώνετε πόσες ώρες θα δουλέψετε, τι εργασίες θα κάνετε μέσα στην μέρα, πόσα διαλείμματα θα κάνετε και όλα τα σχετικά.

Με αυτόν τον τρόπο, θα είστε πιο οργανωμένοι και πιο παραγωγικοί στην δουλειά σας. Ιδανικό είναι να σημειώνετε το πρόγραμμά σας σε ειδικά ημερολόγια https://www.twf.gr/category/imerologia/ και σημειωματάρια https://www.twf.gr/category/simiomataria/, για περεταίρω οργάνωση.

Έχετε ανοιχτό το κινητό σας

Το κινητό σας έχει πολλές χρήσεις και είναι λογικό να το χρειάζεστε καμιά φορά ενώ δουλεύετε. Καλό όμως είναι, να το έχετε στην σίγαση και με την οθόνη να κοιτάει προς τα κάτω, όταν δεν το χρησιμοποιείτε.

Σίγουρα ξέρετε πόσο μπορεί να σας αποσπάσει την προσοχή μία ειδοποίηση από το κινητό σας και δεν θέλετε να σας τραβήξει το ενδιαφέρον κάποιο μήνυμα που λάβατε ή κάποια ανάρτηση που έγινε, ενώ είστε σε ώρα εργασίας.

Συζητάτε πολύ με τους συναδέλφους σας

Είναι θεμιτό να έχετε καλές σχέσεις με τους συναδέλφους σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αγνοείτε την δουλειά σας, για να κοινωνικοποιήστε.

Είναι εύκολο να αρχίσετε να μιλάτε με κάποιον συνάδελφο που συμπαθείτε και να περάσει η ώρα χωρίς να το καταλάβετε. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, να μην είστε τόσο αποδοτικοί και να μένετε πίσω στην δουλειά σας.

Μην ξεχνάτε πως αν θέλετε να μιλήσετε με κάποιον από τους συναδέλφους σας, μπορείτε να το κάνετε κατά την διάρκεια του διαλείμματος ή μετά από την δουλειά σας.

Έχετε ακατάστατο χώρο εργασίας

Σε καμία περίπτωση, δεν μπορείτε να έχετε καθαρό μυαλό για να εργαστείτε, αν δεν έχετε καθαρό τον χώρο εργασίας σας.

Αν η επιφάνεια του γραφείου σας είναι τόσο ακατάστατη που χάνετε τα πράγματά σας, είναι λογικό να μην είστε τόσο παραγωγικοί στην δουλειά σας.

Όταν τα πράγματά σας είναι ακατάστατα, χάνετε πολύ χρόνο για να βρείτε το κάθε τι. Είναι επίσης λογικό, να μπερδεύεστε από τον χαμό που επικρατεί στο γραφείο σας και να δουλεύετε με πιο αργούς ρυθμούς.

Δεν κάνετε διαλείμματα

Το να δουλεύετε διαρκώς χωρίς κανένα διάλειμμα, κάνει περισσότερο κακό παρά καλό. Είναι σημαντικό κάθε μέρα στην δουλειά σας, να κάνετε τα απαραίτητα διαλείμματα, ώστε να ξεκουράζεστε και να επιστρέφετε στην δουλειά σας ακόμα δριμύτεροι.

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ