Κυριάκος Ζαχαράκης: «Θα κάνω το παν, για να μπορέσουμε να αναστήσουμε το Βαθύ»

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

Κυριάκος Ζαχαράκης: «Θα κάνω το παν, για να μπορέσουμε να αναστήσουμε το Βαθύ»

Στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102,4 φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο κ. Κυριάκος Ζαχαράκης, εκλεγμένος στο κοινοτικό Συμβούλιο Σαμίων (πρώτος σε σταυροδοσία), του Δήμου Ανατολικής Σάμου, με τον δημοτικό συνδυασμό «ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ».

Η γνωριμία του με τον Πάρη Παπαγεωργίου τον ώθησε να μπει υποψήφιος με τη «ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ», καθώς είναι ένα άτομο που εμπιστεύεται. Ο ίδιος εκλέχθηκε στην Κοινότητα Σαμίων, μαζί με άλλα δύο άτομα από τον συνδυασμό του και δύο άτομα από τον δημοτικό συνδυασμό «ΑΝΑ.Σ.Α».

Από τα προβλήματα, που ενοχλούν τον κ. Ζαχαράκη, είναι ο βιολογικός καθαρισμός της Σάμου, το οποίο αποτελεί και πρώτο στόχο και φυσικά η καθαριότητα της πόλης.

«Είμαι άνθρωπος που θα πιέσω να γίνουν πάρα πολλά πράγματα στο Βαθύ, για τα λιμάνια, θα το λύσουμε και αυτό. Εμείς θα πολεμήσουμε την καθημερινότητα, αυτό είναι βασικό για εμάς».

Για την ημέρα των εκλογών, ο κ. Ζαχαράκης είπε πως είχε από την αρχή την αίσθηση ότι θα είναι νικητές, ενώ έχει σκοπό να διατηρήσει το γραφείο της Κοινότητας Σαμίων ανοιχτό, ώστε να μπορεί ο κόσμος να προσέρχεται για τυχόν θέματα που θα προκύπτουν.

«Προσωπικά θα κάνω το παν, για να μπορέσουμε να αναστήσουμε το Βαθύ».

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ