Κλειστό από σήμερα το κτίριο που βρίσκεται όπισθεν της στάσης λεωφορείων της Κοινότητας Μυτιληνιών

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

Δήμος Αν. Σάμου – Ερυθρός Σταυρός: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για αποστολή στην Ουκρανία

Στο πλαίσιο διενέργειας αυτοψιών ελέγχου  δομικής τρωτότητας  των κτιρίων του Δήμου, σήμερα 18-03-2023 κλιμάκιο μηχανικών στο οποίο συμμετέχουν στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και ο Δρ. Βασίλης Μπαρδάκης, επισκέφτηκε μεταξύ άλλων και το κτίριο που βρίσκεται όπισθεν της στάσης λεωφορείων της Κοινότητας Μυτιληνιών.

Διαπιστώθηκε  ραγδαία  εξέλιξη της εκτεταμένης διάβρωσης.

Με βάση τα ευρήματα του ανωτέρω ελέγχου και προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα μελέτες και εργασίες αποκατάστασης σας γνωρίζουμε ότι από σήμερα, Σάββατο 18-03-2023 το κτίριο θα παραμείνει κλειστό και οι στεγασμένες χρήσεις θα μεταφερθούν στο Πνευματικό κέντρο των Μυτιληνιών.

Από τον Δήμο Ανατολικής Σάμου

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ