Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στην έκθεση ERGO Marathon Expo 2021

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στην έκθεση ERGO Marathon Expo 2021

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου συμμετέχει για πρώτη φορά στην μεγάλη αθλητική γιορτή, στην  έκθεση  ERGO Marathon Expo 2021 προβάλλοντας   τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις που φιλοξενούνται στα νησιά μας και στοχεύοντας στην ανάδειξη  των μοναδικών εμπειριών που προσφέρει το Βόρειο Αιγαίο.

Η ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού, ως ειδική μορφή τουρισμού μαζί με την   θεσμοθέτηση και καθιέρωση  μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων αποτελεί πρωταρχικό στόχο για την Περιφέρεια .

Στα πλαίσια αυτών, το Σάββατο 23/11 2021 ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης θα παραστεί  σε  εκδήλωση  στο περίπτερο της Περιφέρειας και προσκαλεί όλους για να τιμήσουμε τους αθλητές του Βορείου Αιγαίου  και να ευχηθούμε καλή τύχη στους συμμετέχοντες στον μεγάλο διεθνή αγώνα δρόμου, τον κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Από το Γραφείο Τύπου

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ