Η ΓΕΝΚΑ – ΑΤΕ ανάδοχος της Κατασκευής του Έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΣΑΜΟΥ – ΜΥΤΙΛΗΝΙΩΝ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΖΕΡΒΟΥ)»

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

«Δείξε μου τον δρόμο σου» - Άρθρο του Μιχάλη Παπαδημητρίου

Υπογράφηκε η σύμβαση οδικού έργου στη Σάμο από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και τον ανάδοχο. Ο τελευταίος είναι η Σαμιακές Γενικές Κατασκευές ΑΤΕ-ΓΕΝΚΑ ΑΤΕ ο οποίος έχει προθεσμία τέσσερις μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης για να αποπερατώσει τις παρεμβάσεις που προβλέπονται. Ο προϋπολογισμός δημοπράτησης του έργου ήταν 450 χιλ ευρώ με ΦΠΑ.

Το έργο αφορά στην βελτίωση συντήρηση και ανακατασκευή της επαρχιακής οδού Σάμου-Μυτιληνιών και πιο συγκεκριμένα στο τμήμα που διέρχεται από την περιοχή Ζερβού μήκους περίπου 1 800 μ μα και σε άλλα τμήματα της οδού που έχουν υποστεί έντονες φθορές στο ασφαλτικό οδόστρωμα μήκους περίπου 300 μ.

Κύριο μέρος των εργασιών αφορά σε ασφαλτικές εργασίες στο τμήμα των 1 800 μ που το οδόστρωμα είναι έντονα φθαρμένο Σε επιλεγμένα τμήματα θα κατασκευαστούν και κρασπεδόρειθρα εκατέρωθεν της οδού για την καλύτερη παροχέτευση των όμβριων υδάτων.

Επίσης θα πραγματοποιηθούν εργασίες σήμανσης-ασφάλισης με τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας όπου αυτά απαιτούνται καθώς και εφαρμογή οριζόντιας σήμανσης διαγράμμιση.

Γενικότερα στο συγκεκριμένο οδικό τμήμα θα εκτελεστούν εργασίες με σκοπό την βελτίωση της βατότητας και την άρση της επικινδυνότητας λόγω καθιζήσεων κατολισθήσεων και

διαβρώσεων του ασφαλτικού τάπητα κυκλοφορίας επουλώσεις λάκκων με ασφαλτόμιγμα κ.ά…

«Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υπέγραψε σήμερα (22 Ιουνίου 2023) την Σύμβαση Κατασκευής του Έργου ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΣΑΜΟΥ – ΜΥΤΙΛΗΝΙΩΝ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΖΕΡΒΟΥ) προϋπολογισμού 391.499 €».

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ