Ηλεκτρονική Δημόσια Διαβούλευση από το δήμο Αν. Σάμου

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου Αν. Σάμου

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου θέτει σε ηλεκτρονική Δημόσια Διαβούλευση https://www.islandofsamos.gr/index.php/diavoulefseis το Ερωτηματολόγιο για τη συγκρότηση δράσεων ενός ολοκληρωμένου Επιχειρησιακού Σχεδίου το οποίο θα συμβάλλει στην ενδυνάμωση της τοπικότητας του σχεδιασμού και το οποίο ιεραρχείται σύμφωνα με τους κάτωθι πυλώνες:

– Κοινωνική Μέριμνα και Προστασία

– Πράσινη Ανάπτυξη και Βελτίωση της ποιότητας ζωής

– Υποδομές

– Βιωσιμότητα της Διοικητικής και της Οικονομικής Ικανότητας του Δήμου Ανατολικής Σάμου 

– Τουρισμός – Εξωστρέφεια και Συνεργατικότητα

– Τοπική Οικονομία και Απασχόληση

Η συμμετοχή σας κρίνεται απαραίτητη και αναγκαία. Παρακαλούμε κατεβάστε τα συνημμένο αρχείο, συμπληρώνοντας το ερωτηματολογίο με αποστολή στα κάτωθι email: egdelonis@yahoo.grdtsolakaki@0615.syzefxis.gov.gr μέχρι τέλος Ιανουαρίου 2022, προκειμένου να εξαχθούν χρήσιμες πληροφορίες για τη συνέχιση του  επόμενου σταδίου, το οποίο περιλαμβάνει την αποτύπωση και την αξιολόγηση των δεδομένων και τη Β Φάση της Διαβούλευσης.

Προχωράμε προσεγγίζοντας τα θέματα που άπτονται του τοπικού σχεδιασμού και της βιώσιμης ανάπτυξης με την ενεργή συμμετοχή των πολιτών μας.

Από το Δήμο Ανατολικής Σάμου

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ