Ευχαριστήριο του εκτελεστικού γραμματέα Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου Απόστολου Αλατζά

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (08/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.

Ευχαριστήριο του εκτελεστικού γραμματέα Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου Απόστολου Αλατζά

Ευχαριστήριο μήνυμα έδωσε στη δημοσιότητα ο εκτελεστικός γραμματέας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, κ. Απόστολος Αλατζάς, ο οποίος έχει γνωστοποιήσει τη συμμετοχή του στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου ως υποψήφιος δήμαρχος Δυτικής Λέσβου. Στο μήνυμά του αναφέρει τα εξής:

«Ολοκληρώνοντας τη θητεία μου ως Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου κατόπιν προσωπικής μου απόφασης λόγω της υποψηφιότητάς μου στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες σε εκείνους που επέδειξαν εμπιστοσύνη, στήριξη και καλή συνεργασία προς το πρόσωπό μου.

Πρωτίστως, στον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Κωνσταντίνο Μουτζούρη που με επέλεξε και μου εμπιστεύτηκε την θέση του Εκτελεστικού Γραμματέα.

Επιπλέον, σε όλους τους Αντιπεριφερειάρχες, γεωγραφικούς και θεματικούς, Επάρχους και Περιφερειακούς Συμβούλους για την αγαστή συνεργασία που είχαμε καθ΄ όλη την διάρκεια της θητείας μου.

Επίσης, στους Γενικούς Διευθυντές, Διευθυντές και σε όλο το προσωπικό της Περιφέρειας για την καθημερινή συνεργασία με στόχο την επίλυση ζητημάτων με κατά το δυνατό βέλτιστο τρόπο.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχηθώ καλή θητεία και καλή δύναμη στο νέο Εκτελεστικό Γραμματέα.

Ήταν μεγάλη μου τιμή που υπηρέτησα σε αυτή τη θέση καθώς και σπουδαία η εμπειρία που αποκόμισα.

Η Περιφερειακή Αρχή του κ. Μουτζούρη θα συνεχίσει δυναμικά τον αγώνα που δίνει για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών όλου του Βορείου Αιγαίου με γνώμονα τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας».

Ο Εκτελεστικός Γραμματέας

Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

Απόστολος Αλατζάς

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ